Tråd kurve stabelbare House Doctor
Håndklædeholder by Wirth
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Hübsch - Se den nye kollektion
Ugens opskrift fra Kostkompagniet

Pollo tunato & dampet spidskål med meriansmør og nye kartofler. 4696 kJ/ 1118 kcal.

Pollo tunato & dampet spidskål med meriansmør og nye kartofler - 4696 kJ/ 1118 kcal


Ingredienser Pollo Tunato Kyllingen:
1200g kylling
2 løg
2 l vand
3 laurbærblade
1 gulerod
Salt og peber
Pollotunato
100g tun i vand
½ dl fromage frais
1 spsk mayonnaise
2 spsk. løg
2 spsk. citronsaft
Salt og peber fra kværn
1 tsk. sukker
Spidskål med meriansmør
400g spidskål
1½ spsk. smør
Merian
Salt og peber fra kværn
4 kartofler á 60g

Fremgangsmåde:
Pollo Tunato
Tag skindet af kyllingen og kog den med halverede løg, laurbær, gulerod i stykker, salt og peber i en time. Tag kyllingen op og pil kødet fra og lad suppen koge videre, så den koncentreres i smagen. Anret 270g af kyllingen på et fad og gem resten til frokost og fryser. Gem suppen til risottoen i morgen. Mos tunen og rør reven løg og de øvrige ingredienser i. Smag til. Hæld tuncremen ud over kyllingen.

Spidskål med meriansmør
Skær spidskålen i strimler og læg det i en skål med kogende vand i 15 min. Dræn for vand. Rør smørret med merian i ønsket mængde og smag til med salt og peber. Vend det rundt i kålen. Kartoflerne koges netop møre i let saltet vand.
Tilberedningstid ca. 1 time og 1 kvarter


Opskrifter & råvarer
Ras el hanout - Smagen af Marokko

Med ras el hanout får man smagen af det marokkanske køkken. Krydderiblandingen, der blandt andet bruges i tagine- og gryderetter med lam, kylling og couscous samt i dip, fars, rubs og marinader, findes i mange versioner og kan købes færdigblandet. Men man kan også sagtens lave sin krydderiblanding,...

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Bagte blommer

Nyd dem som de er til den lille sult om eftermiddagen, eller brug den søde, runde frugt i kager og desserter. Og husk at sæsonens mirabeller og blommer også i høj grad har berettigelse i madlavninganden og blandt andet er helt fantastiske i fx salater eller som kompot eller chutney.
Her en nem...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
KETO opskrift: Kyllingelår med dampede grønne bønner og svampesovs

Fra kostrådgiver Jane Faerbers indspirende bog ’Keto - Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt’, bringer vi en yndlingsopskrift med masser af smag og en herlig svampesovs til at dyppe de grønne bønner i.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Hyldebærsaft

I skovbryn, i hegn og i haven - hylden vokser overalt - og det er nu, de smukke sorte hyldebær skal plukkes, hvis du vil have hyldebærsaft til de lange vinteraftner. Af de smukke sorte bær, kan du nemlig koge en skøn, mørkerød saft, der smager helt fantastisk og er sprængfyldt med C-vitaminer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Blåbærsaft

Blåbær er smagen af sensommer, og har man ikke blåbær i sin have, så bugner grøntafdelingen af blåbær i august og september, ligesom udvalgte frugtplantager tilbyder selvpluk i sæsonen. De nyplukkede blåbær er en himmelsk mundfuld, skønne på yoghurten og i salaten, men kan også hældes på glas som...

Læs mere
Sensommer
Blommesæson

Sensommeren er skøn og lige nu kan man nyde søde, saftige danske blommer. Blommer dyrkes i alle verdensdele, men mange blommeelskere mener, at vi i Danmark har nogle af verdens bedste på grund af det skiftende klima.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tomater - Sådan!

Det er lige nu vi skal nyde tomaterne, for det er lige nu de er allerbedst ! Her får du 10 tips til, hvordan du får mest ud af den skønne og sunde grøntsag.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Fyldte tomater

Nyd de nye, store tomater bagte - som her med mandler og ris.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kirsebær & blomme shake

Modne blommer og kirsebær er skønne at nyde som de er, men kan også bruges i en herlig smoothie!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tomatmad med gedeost og parmaskinke

Blandt tomatsæsonens absolut favoritserveringer er et herligt stykke smørrebrød med store stykker tomat og frisk gedeost.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Skiferplader

Skiferplader

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

Velourpolstret stol House Doctor

Velourpolstret stol House Doctor

Naturtro kunstige blomster

Naturtro kunstige blomster

Nye Bøger
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Send en hilsen
^