Høj smag
Én gang ugentligt går Kostkompagniets kokke og diætister i køkkenlaboratoriet og eksperimenterer med det smagsfulde køkken. Vi arbejder især meget med tilberedningsmetoden: Hvordan bevarer vi råvarens smag og hvordan forstærker vi synergieffekter mellem ingredienserne.
Fedt hvor det er fedest
Vi koncentrerer os meget om at bruge fedtstoffer der hvor de gavner retten mest. Alle fedtholdige råvarer kan erstatte traditionelle fedtstoffer. Eks, Kokosmælk i stedet for fløde, avocado i stedet for alm. olie, aromatiske olier i stedet for alm. olier, olie i stedet for smør, mayonnaise i stedet for alm. olie osv.
Eksperimenter gerne selv
Prøv at tænke i alternativer: Kan alm. remouladeingredienser erstattes af andre ingredienser. Pesto kan laves af andre mere utraditionelle urter eller grøntsager. Hvorfor ikke lave vinaigretter af alle mulige meget finthakkede grøntsager. Kan fars suppleres med grønsagsfars osv.
Slank med slankekassen
Grunden til vi gør det er helt enkel. Vi vil give dig lyst til at gå i køkkenet og lave et dejligt måltid hverdagsmad. Og ikke nok med det. Der er oven i købet lavet studier i både ind- og udland der viser, at folk der er i stand til at lave sig et godt måltid mad i langt højere grad bevarer sin normalvægt. Og det er jo fint, når du har tabt dig med slankekassen og herigennem har lært at lave god mad.
Og det understøttes jo også perfekt af at andre studier der viser, at i jo højere grad du stimulerer de fire smagscentre på tungen, som er vist på illustrationen her oven over, des mere tilfredsstillet er du.
Kategori: Opskrifter & råvarer
