Røremaskiner skal være robuste, betjeningsvenlige - og i et flot design

Der findes mange røremaskiner af meget variereret kvalitet på markedet. Ifølge den danske hvidevare­producent, Witt, så har danske forbrugere nogle meget specifikke og klare krav til deres køkkenmaskiner.

Røremaskiner skal være robuste, betjeningsvenlige - og i et flot design  

Der er intet som duften og smagen af hjemmebagt. Det kræver ganske vist en indsats i køkkenet, men det er som regel det hele værd, når man bagefter kan sætte tænderne i et friskbagt brød med sprød krumme, eller en lun og luftig muffin.

Med en god opskrift, de rette ingredienser og en robust røremaskine bliver bageprojektet en nem og overskuelig fornøjelse, og derfor er røremaskinen naturligvis et must have blandt bagenørder.
Ved at bruge maskinkraft til æltning af dejen, bliver ingredienserne ikke kun jævnt fordelt, men dejen bliver æltet let og luftig, hvilket har afgørende betydning for det færdige resultat. Det gælder dejen til blandt andet pandekager, surdejsbrød og focaccia, såvel som til briocher, nannbrød, scones, pizzadej.

Og så er en røremaskine selvfølgelig også helt uundværlig, når det kommer til desserter og kager fx marengs, muffins, formkager, chokolademousse, is og flødeskum.

Elegant, tidløst og minimalistisk design i køkkenet

Der findes mange røremaskiner af meget variereret kvalitet på markedet. Ifølge den danske hvidevare­producent, Witt, så har danske forbrugere nogle meget specifikke og klare krav til deres køkkenmaskiner.

”Køkkenmaskiner skal være nemme at betjene, og robuste, og da de fleste af os har vores røremaskine stående fremme, så lægges der også stor vægt på designet” siger Christina Vang Hansen, productmanager hos Witt. ”Derfor oplever vi stor interesse omkring Witt Premium Køkkenmaskiner. For her er der tale om en serie, der på flot vis kombinerer absolut kvalitet med et super elegant, tidløst og minimalistisk design”.


Fakta om Witt Premium Stand Mixer Silver
Kapacitet: Røreskål i rustfristål til 4,8 liter
Medfølgende tilbehør: Piskeris, dejkrog, K-spade, K-spade med silikone og stænklåg
Motor størrelse: 1200 watt
Funktioner: Digital nedtællingsfunktion og 7 hastigheder
Vejl. pris: 3.499 kroner

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chokolademousse med lakrids 

Er du på udkig efter en opskrift på en dejlig dessert mousse, så skal du prøve denne smagfulde nougatmousse fra Odense Marcipan, som kan dekoreres med sprøde chokoladehjerter med lakrids og rosa peber.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Lakridsispind med chokoladeovertræk 

Selvgjort er velgjort, og det gælder også hjemmelavede isdesserter og is på pind, skriver Odense Marcipan, som her deler opskriften på hjemmerørt is. Med Odense Marcipanmasse med lakrids kan du f.eks. nemt laver dine egne marcipan-ispinde med lakrids.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Teboller fra Thy  

Der er intet så skønt som dansk brød, så når det ikke står på top-10-listerne over verdens bedste bagværk, så må der være tale om en alvorlig misforståelse.

Tænk bare på vores rugbrød, det klassiske sødmælksfranskbrød med birkes, det robuste landbrød og det herlige, syrligsøde sigtebrød. Dertil…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavede skumfiduser 

Hjemmelavede skumfiduser smelter i munden. De er bløde, søde - og kan slet ikke sammenlignes med de købte. Og så er de super nemme selv at lave!

Med 5 ingredienser og en halv time på hånden har du skumfiduser til hele familien. Her får du en detaljeret trin-for-trin opskrift.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lakridsparfait med lakridssirup 

Lakrids fungerer rigtigt godt i isdesserter - ikke mindst i en fransk flødeparfait, som du her får opskriften på.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Få friskbagte scones på 1/2 time 

Blandt søde brød er der intet så dejligt som friskbagte scones, og på en kold vinterdag skal de naturligvis nydes som briterne gør det - med en stor kande te.

Scones er oprindeligt et skotsk brød, men var tidligere slet ikke så søde, som vi kender dem i dag. Tilbage i 1600-tallet blev de heller…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hot & Spicy: I januar fejres de stærke krydderier 

I januar fejrer madentusiaster over hele verden ’Hot and Spicy Food Day’ med fokus på køkkenets stærkeste krydderier, deres særlige egenskaber, der tilføjer de dejligste aromaer i maden. 

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chili chokoladekage  

Prøv denne fantastiske opskrift på en chokoladekage med chili. Den er fra Lene Tvedegaards populære bog 'Den lille stærke om chili', som handler om de små stærke labaner, som er så sunde og fantastiske i både mad og kager.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lamb Karahi 

Lamb Karahi er en skøn, traditionel gryderet med rødderne dybt forankret i det pakistanske og nordindiske køkken. Det er ikke nogen svær ret, men kræver at man tålmodigt lader den simre længe, så krydderierne kan give retten den fulde aroma.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Naanbrød 

Som tilbehør til krydrede retter, især fra det indiske og pakistanske køkken, er de flade, bløde hvedebrød, Naanbrød, helt perfekte.

Med deres neutrale smag tager de ikke opmærksomheden fra retten - og så er de ideelle, når det kommer til at søbe den sidste rest af tallerkenen. Nyd dem også til…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^