Enamel Copenhagen
Studio Loma armbånd
Michael Kors ur - Darci Gold
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt
Opskrift: Ristet mysli med råchokolade
Redaktionen

Glad for yoghurt eller skyr med drys på toppen? Så skal du prøve denne opskrift på knasende sprød og super delikat mysli med råchokolade. Opskriften er udarbejdet af den populære svenske konditor, Elisabeth Johanssons, som blandt andet har skrevet de super inspirerende bøger 'Vild med chokolade' og 'Lakrids'.

Til et stort glas ristet mysli skal du bruge:

Ingredienser

  • 150 g hasselnødder
  • 3 dl havregryn eller fiberhavregryn
  • 2 dl speltflager eller havregryn
  • 2 dl hele hørfrø
  • 2 dl solsikkefrø
  • 2 dl græskarkerner
  • ½ dl rapsolie eller solsikkeolie
  • ½ dl vand
  • 4 spsk. flydende honning eller lys sirup
  • 2 dl tørrede blåbær, tranebær eller rosiner
  • 150 råchokolade (70% eller 100%)

Opskrift

  • Sæt ovnen på 175 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
  • Rist hasselnødderne på en tør pande, indtil den tynde skal begynder at blive brun og sprække.
  • Kom nødderne over på et rent viskestykke, og gnid skallerne af.
  • Bland gryn, frø, kerner og nødder sammen, og hæld dem ud på bagepladen. Bland rapsolie, vand og honning, og dryp blandingen over myslien. Vend rundt i myslien, og rist den midt i ovnen i 25-30 minutter.
  • Rør i den af og til, så den ikke brænder på, men får en smuk gyldenbrun farve. Lad myslien køle af og eftertørre på pladen natten over.
  • Bland de tørrede bær og den hakkede chokolade i.
  • Opbevares køligt i et glas med tætsluttende låg.
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tanternes æblekage

Æbleplantager og villahaverne bugner af æbler, og der er absolut ingen grund til at lade dem gå til spilde. Vi deler vores allerdejligste æbleopskrifter, hvilket ikke mindst er denne super nemme og helt uimodståelige klassiske kage, som kombinerer de syrligsøde æbler med kanel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Sprøde kartoffelbåde af sød kartoffel og rødkålssalat med birkesdressing

Sød kartoffel, også kendt som sweet potato eller batat, er en helt anderledes kulinarisk oplevelse end hvide kartofler. Med søde kartofler kan du blandt andet lave duftende, gyldenorange søde/saltede kartoffelbåde - sprøde udenpå og cremede indeni.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Gammeldags æblekage

Når man bor i et land, der er rigt på æbler, er det oplagt at lave noget med denne alsidige frugt. I Sophie Vedel Dalgaards inspirerende bog 'Food in a jar', serveres alverdens lækkerier i glas - også den traditionelle æblekage med makroner og flødeskum.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Baguette

Den lækre franske baguette er det perfekte brød i alverdens dejlige sammenhænge, og så er baguetter så super nemme at bage, at der absolut ingen grund er til at købe hverken bagerens eller de frosne flutes i dagligvarebutikkens frysedisk.

Med fire enkle ingredienser har du sprøde, luftige baguetter...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
10 tips til at få mest ud af sæsonens tomater

Det er lige nu vi skal nyde tomaterne, for det er lige nu de er allerbedst ! Her får du 10 tips til, hvordan du får mest ud af den skønne og sunde grøntsag.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tabouleh med solmodne tomater, og salat med kylling og fuldkornsknas

Der er et særligt fokus på smag, sundhed og friske råvarer, når vi laver mad, skriver Fuldkornspartnerskabet. Ifølge deres nye undersøgelse, så vægter danskerne smagen, men for 60% indgår der også grundige overvejelser om, hvorvidt måltidet bidrager til sundheden. Friske råvarer er også højt...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sensommersalater

Det er bare med at få det bedste ud af de sidste lyse timer og de gode danske råvarer, inden efteråret for alvor rammer Danmark. Og der er intet, der kan give følelsen af sensommer som flotte salater med frisk dansk frugt og grønt.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Fransk æbletærte

Blandt alle de dejlige æblekager der findes, må den franske 'Tarte Aux Pommes', være den ultimative. Fyldt med søde æbler og marcipan, og glaseret med abrikosmarmelade, får man den herligste smagsoplevelse på det franske søde køkken.

Løber tænderne i vand?

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bruschettas med friske eller ovntørrede tomater

I Italien nydes bruschetas og crostini som antipasto, dvs. forret, men det lille stykke brød med tomattopping er også et skønt indslag på frokostbordet fx sammen med grøn salat.

Den traditionelle bruchetta er med hvidløg, solmodne tomater, basilikum og parmesan eller mozzarella, men kan også...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grillet sommerlaks, baguette med kryddersmør og cremet agurkesalat

Grillede laksestykker er en skøn sommerdelikatesse. Nyd den med et stykke friskbagt baguette, hjemmerørt kryddersmør og en cremet agurkesalat.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bubble drikkeglas

Bubble drikkeglas

Stort drikkeglas

Stort drikkeglas

Indskudsbakker

Indskudsbakker

Karaffel

Karaffel

Shopping Nyheder
Tapas skærebræt fra Nicholas Vahé

Tapas skærebræt fra Nicholas Vahé

La Gabbianella - Italiensk keramik

La Gabbianella - Italiensk keramik

Bomuldsdug

Bomuldsdug

Affaldssortering system - Smartstore Collect Set

Affaldssortering system - Smartstore Collect Set

Nye Bøger
Shopping
^