Ragout af kyllingehjerter og svampe
Det skal du bruge
900 gr kyllingehjerter
1 kg rørhatte eller andre svampe
15 perleløg
4 små æbler
1,4 kg små kartofler
7 dl mørk lagerøl (evt. Carls Lager)
50 gr smør
6-8 spsk balsamico
100 gr smør
salt + peber
Sådan gør du
Rens og skyl hjerterne, rens svampene, pil løgene og skræl æblerne.
Fjern kernehusene og skær æblerne i både.
Skær kartoflerne i mundrette stykker.
Kog løg og kartofler knapt møre i letsaltet vand og hæld vandet fra.
Svampe, hjerter og æbler svitses i smør indtil væden fra svampene er fordampet.
Rist derefter kartofler og løg sammen med svampe, æbler og hjerter. Smag til med salt og peber.
Hæld øl og balsamico i en gryde, koges ind til halvdelen, smørret piskes i. Det hele hældes sammen og serveres.
Pynt evt. med grønt, bredbladet persille f.eks.