Til 2 personer
Du skal bruge:
- ¼ lille Spids- eller hvidkål
- 1 gulerod
- 1/3 bakke spirer, ærter eller bønner (300 g)
- 25 g mandler, ristede
Dressing:
- En lille knold ingefær
- ½ spsk. syltet ingefær
- Saft af ½ citron
- 1-2 spsk. tamari
- 1 spsk. brunfarin
- 1 spsk. sesamolie
Sådan gør du:
- Hvidkål snittes i fine strimler. Gulerødderne skrælles og skæres i tændstik tynde strimler. Spirerne skylles og afdryppes godt.
- Dressing: Syltet og rå ingefær, tamari og farin kommes i en blender og køres jævn. Olien tilsættes i en tynd stråle til dressingen har en god tyk konsistens.
- Kål, gulerod og spirer blandes og anrettes på et fad, dressingen hældes over og det drysses med ristede mandler.