Ingredienser:
- 125 g sesamfrø
- 125 g solsikkekerner
- 125 g græskarkerner
- 125 g tørrede tranebær
- 125 g valnøddekerner
- 125 g mandler, gerne smuttede
- 125 g hasselnøddekerner
- 5 æg
- 1 tsk havsalt
- 2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 170 grader.
- Kom sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner og tranebærrene i en stor skål, og sæt den til side.
- Kom valnøddekernerne i en blender, og blend dem i 1 sekund, så du får et groft nøddemel. Gør det samme med mandlerne og hasselnøddekernerne. Kom de tre slags nøddemel ned i skålen til frøene, kernerne og tranebærrene. Slå æggene ud, bland dem med salt og olivenolie, og rør dem godt sammen med nøddemel, frø og tranebær. Fordel blandingen i 10 muffinforme med en spiseske.
- Sæt formene midt i ovnen, og bag dine muffins i 25 minutter.
- palæo-morgenmuffins
- Proteinrige muffins fyldt med gode fedtstoffer fra frø, kerner, nødder og olivenolie.