Oksekødsfarserede tomater
Rør farsen sammen. Skær en tynd skive af tomaten i den ene ende (så de kan stå uden at vælte) og en lidt tykkere i den anden ende, så kernerne kan tages ud. Fyld oksefarsen i. Bag dem i ovnen på bagepapir ved 200C i ca. 25 min
Krydrede courgetter på salatbund
Skær courgetterne i kvarter. Bland de øvrige ingredienser og vend courgetterne grundigt rundt i marinaden og over på en ovnfast fad foret med bagepapir og med skrællen nedad. Bages i ovnen ved 200C i ca. ½ time eller til de er møre og gyldne. Anret salaten på et fad og læg de bagte courgetter på – glem endelig ikke væden fra courgetterne, som dryppes ud over salaten.
Det gælder om at få al saft og kraft med!
Kartofler
Hertil 5 kartofler på str. med æg kogt eller ridset diagonalt og bagt i ovnen i ca. 40 min. Pensel dem evt. med væden fra de oksekødsfarserede tomater og drys med salt og peber.