Mørbradbøffer
270g mørbradbøffer,
2 porrer i skiver,
1 løg i skiver,
2 tsk olie,
timian efter smag,
salt og peber efter smag.
Fremgangsmåde
Skær mørbraden ud i tykke skiver,
stil skiverne på højkant og bank dem flade. Varm olien og steg bøfferne i ca. 4 min. på hver side alt efter tykkelsen sammen med løg, porrer og timian. Krydder med salt og peber.
Courgettepandekager
1 hel groftreven courgette,
100g reven gulerod,
1 lille reven løg,
1 dl mel (tidl. lev.),
1 ægge hvide,
1 spsk olie,
salt og peber,
stødt koriander efter smag.
Fremgangsmåde
Riv courgetten og pres så megen væde ud af den mellem hænderne som muligt. Vend den sammen med guleroden og de øvrige ingredienser. Bag dejen som små pandekager ca. 10 cm i diameter i olien ved svag varme til de bliver gyldne, ca. 10 min på hver side. De smager suverænt godt, hvis de er lavet dagen før og derefter varmes på bagepapir i ovnen ved 220C i ca. 10-15 min.