Fra Sif Orellanas skønne livsstilsbog ”Gartnerinden & Lykkesmeden”, bringer vi her opskriften fra hendes regnbuekøkken: Lykkesmedens Powerpot
4 personer
Ingredienser:
• 2 løg
• 3 fed hvidløg
• 500 g hakket kyllingekød
• 1 tsk spidskommen
• 2 laurbærblade
• 3 dåser hakkede tomater
• 1 spsk brun farin
• 1-2 friske røde chili (vi putter selv to i)
• 1 dåse kidneybønner
• 3 gulerødder
• 1⁄4 knoldselleri (eller 2 persillerødder)
• 200 g hakket savojkål
• salt og friskkværnet peber
Topping:
• fromage frais 10 %
• lidt kryddergrønt (en kvist persille, basilikum eller lignende)
Sådan gør du:
• Svits de finthakkede løg og hvidløg i olivenolien.
• Tilsæt kyllingekødet og svits det med i 5 minutter.
• Tilføj spidskommen, laurbærblade, hakkede tomater, brun farin, den finthakkede friske chili og kidneybønnerne.
• Lad retten simre i 10 minutter.
• Kom herefter de skrællede, ternede gulerødder, den rengjorte ternede knoldselleri og den hakkede savojkål i og lad retten hygge sig på blusset i en håndfuld minutter mere.
• Krydr med salt og peber og server den dampende varme pot med en skefuld fromage frais på toppen og evt. ledsaget af en portion ris.
Gartnerinden & Lykkesmeden
Opskriften er fra Sif Orellanas nye livsstilsbog ”Gartnerinden & Lykkesmeden”. Med den store, smukke bog får du Sifs kloge og helt jordnære råd og redskaber til, hvordan du kan få meget mere ud af livet. I bogen kommer hun omkring kost og sund livsstil, familieliv, job og karriere, tidsstyring og anvendelige ideer til, hvordan du får mere nærvær og balance i hverdagen.
Bestilling: <link https: clk.tradedoubler.com _blank> Online>>