Termokande House Doctor
Nordal - Ny kollektion
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Broste Copenhagen - Sofa nyhed
Louisas coleslaw
Redaktionen

Blandt lækkerier til julebordet bringer vi her Louisa Lorangs bud på en flot pink, sprød og spicy coleslaw med rødbeder, pastinak, persillerod og peberrod.
Få opskriften, og se også seneste nummer af magasinet Lorang & Co. som byder på masser af dejlige opskrifter, tips og idéer til julen.

Ingredienser til dressing:

  • 2 dl drænet yoghurt 10%
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. revet peberrod
  • 1 tsk. sukker
  • 2 spsk. citronsaft salt og peber


Ingredienser til salaten:

  • 2 rødbeder
  • 1 persillerod, skrællet
  • 1 pastinak, skrællet
  • 1/2 dl estragon, plukket og hakket
  • 75 g valnødder, hakkede
  • salt og peber

Desuden:

  • lidt hakkede valnødder og frisk estragon 

Sådan gør du:

  • Bland ingredienserne til dressingen, og smag den til med salt og peber.
  • Kog rødbederne i 10 minutter- de skal ikke være færdige, men stadig være rå.
  • Skræl rødbeder, pastinak og persillerod, og skær alle grøntsagerne i julienne (tynde strimler). 
  • Bland dem i dressingen med valnødder og estragon, og smag salaten til igen.
  • Anret salaten, og pynt med valnødder og estragon. Server straks.

Gratis julemagasin fra Lorang & Co.

Med den seneste udgave bringer magasinet, Lorang & Co., masser af dejlig inspiration, opskrifter og idéer til julen.

Læs seneste nummer af Lorang & Co. 

Opskrifter & råvarer
Kryddersmør - Rør din egen kryddersmør med dine yndlingskrydderurter

En god kryddersmør kan tilføje retten en rund og lækker smag af dine yndligskrydderier. Til fisk og skaldyr passer en lækker kryddersmør med dild eller karse. Kryddersmør med sennep og friske krydderurter er godt til kogte grøntsager, grillet kød, mens kryddersmør med citron og paprika er dejligt...

Læs mere
Sensommer
Krydderurtesalt

Har du friske krydderurter tilovers, så husk, at du kan få glæde af dem senere ved at fryse eller tørre krydderurterne. Af krydderurter, som fx timian, citronmelisse, salvie, mynte og estragon, kan du også fremstille din egen krydderurtesalt.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Focacciabrød med rosmarin

Nem opskrift på alletiders focacciabrød med rosmarin.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krydderurte dip

Det kan være lidt af en udfordring, at holde liv i de krydderurter, man køber i supermarkedet. Oftest kommer de fra store industridrivhuse, hvor de får lys, gødning og hvor luftfugtigheden er høj. Da de optimale vækstbetingelser er svære at kopiere hjemme, gælder det om at nyde krydderurterne inden...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmebagte lune og luftige croissanter

Hjemmebagte luftige smør-croissanter - lige til at dyppe i café au lait´en søndag morgen. Det kræver lidt omhu, men ved gentagende gange at rulle dejen ud og folde over, får croissanterne den helt rigtige luftige struktur.

Læs mere
Sommer
Kom nemt i gang med at sylte - 8 suveræne syltebøger

Det er ganske tilfredsstillende at sylte lidt af havens høst, så man har skønne, hjemmelavede marmelader, pickles og surt, når sommeren går på held.

Otte bøger, skrevet af nogle af Danmarks mest rutinerede og engagerede madskribenter, viser hvordan du nemt kommer i gang. Bøgerne anviser, trin for...

Læs mere
Sensommer
Hjemmelavet mysli

Start dagen med en yoghurt og en hjemmelavet mysli med de gryn, nødder og kerner, du holder allermest af. Tilføj frisk eller tørret frugt samt evt. honning, og du har et velsmagende måltid, der giver god energi til krop og hjerne, maven noget at arbejde med.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Krydret ribsgelé

Ribs er fantastiske, både som gelé og i syltetøj. Her anviser Dansukker, hvordan du selv fremstiller en krydret ribsgelé, som er dejligt tilbehør til både kød og fjerkræ.

Læs mere
Sommer
Opskrift: Minns rabarberkage

Man behøver ikke have opholdt sig længe i Sverige, før man støder på ordet ’fika’. I mit tilfælde blev jeg bekendt med begrebet, da genboen til det hus, hvor jeg ferierede, kiggede forbi og spurgte: ”Är det inte dags att fika?” Mens jeg vred min hjerne for at gætte, hvad hun spurgte om, kom hun mig...

Læs mere
Sommer
Spis dine haveblomster - rose, lavendel & pelargonier

Både rosenblade, lavendel og nogle duftpelargonier kan anvendes til at give smag eller dekorere madretter med. Det ser helt fantastik ud, og det smager spændende. Et nemt og meget dekorativt tip er at fryse blomsterbladene og servere dem i en punch eller velkomstdrink.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Rue du Bac Etagére Riviera Maison

Rue du Bac Etagére Riviera Maison

5 uundværlige køkkengadgets

5 uundværlige køkkengadgets

Naturtro kunstige blomster

Naturtro kunstige blomster

Riviera Maison olie-/eddike

Riviera Maison olie-/eddike

Nye Bøger
Send en hilsen
^