Louisas coleslaw
Ingredienser til dressing:
- 2 dl drænet yoghurt 10%
- 1 tsk. dijonsennep
- 2 spsk. revet peberrod
- 1 tsk. sukker
- 2 spsk. citronsaft salt og peber
Ingredienser til salaten:
- 2 rødbeder
- 1 persillerod, skrællet
- 1 pastinak, skrællet
- 1/2 dl estragon, plukket og hakket
- 75 g valnødder, hakkede
- salt og peber
Desuden:
- lidt hakkede valnødder og frisk estragon
Sådan gør du:
- Bland ingredienserne til dressingen, og smag den til med salt og peber.
- Kog rødbederne i 10 minutter- de skal ikke være færdige, men stadig være rå.
- Skræl rødbeder, pastinak og persillerod, og skær alle grøntsagerne i julienne (tynde strimler).
- Bland dem i dressingen med valnødder og estragon, og smag salaten til igen.
- Anret salaten, og pynt med valnødder og estragon. Server straks.
Gratis julemagasin fra Lorang & Co.
Med den seneste udgave bringer magasinet, Lorang & Co., masser af dejlig inspiration, opskrifter og idéer til julen.