Tråd kurve stabelbare House Doctor
Christina Watches
Dørmåtte Rivièra Maison
Au Maison Diffuser
Læskende lækre smoothies

Smoothies er bløde og cremede frugtdrikke - et godt mellemmåltid, når du trænger til lidt friskt eller lidt sødt, der er sundt ...

Opfind din egen favorit smoothie med de frugter du holder allermest af. Alt hvad du skal bruge er en blender og sommerens frugter.

Bruger du frisk frugt til din smoothie, skal der godt med knust is i blenderen. Frossen frugt i poser finder du blandt frostvarer hvor du køber ind. Fordelen ved den frosne frugt er at den er nem at opbevare i fryseren. Derudover behøver du ikke knust is i din smoothie, når du bruger frossen frugt.

Server dine smoothies i høje, slanke glas og pynt dem med frugtstykker, appelsinskive, druer eller stjernefrugt. Frys eventuelt frugtstykker og brug dem i stedet for isterninger. Kun fantasien sætter grænser...

Blueberry Beloved
Blåbær-hindbær smoothie
• 2-3 dl. yoghurt naturel
• en god håndfuld blåbær
• en god håndfuld frossen hindbær
• en moden banan
• 2 tsk. akaciehonning
• Frisk mynte

Raspberry Refresh
Hindbær smoothie
• 2-3 dl. yoghurt naturel
• 1 dl. appelsinjuice
• en god håndfuld frossen hindbær
• en moden banan
• 2 tsk. akaciehonning

Mango Mysterious
Mango, kokos og annanas smoothie
• en mango
• ¼ ananas
• 1 dl. kokosmælk
• Knust is
• en moden banan

Rhubarb Rascals
Rabarber & jordbær smoothie
• korn fra 1 vanillestang
• 200 g rabarber
• en god håndfuld frossen jordbær
• 2 dl. sukker
• 1 dl vand
• 2-3 dl. yoghurt naturel
• Knust is
• en moden banan

Rens og snit rabarberstilkene i mindre stykker. Hæld vand, sukker og korn fra vaniljestangen i en gryde. Bring sukkerlagen i kog under omrøring, og lad det koge et par minutter. Tilføj rabarber, rør og lad massen afkøle. Når kompotten er afkølet, blendes den sammen med banan, yoghurt, og knust is.

Banana Bliss
Jordbær-banan smoothie
• 2-3 dl. yoghurt naturel
• en moden banan
• 50 g. frosne jordbær
• 1 tsk. honning

Opskrifter & råvarer
Jordskok

Jordskokkens fine runde, nøddeagtige smag komplimenterer efterårets retter. Prøv f.eks. de fine rødder i pastaen, suppen, med bagte rodfrugter eller til fisken.

Læs mere
Efterår
Ristede kastanjer

Ristede kastanjer er en skøn efterårs delikatesse, og på Samsø fejres kastanjesæsonen med Kastanjefestival, hvor spisekastanjen og andre nøddesorter hyldes med smagsprøver, stemningsfulde boder og en snak om kastanjer. Spisekastanjer er nemlig en både sund og lækker snack, og fantastisk dejlig...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Nye rødbeder

Det er nu man skal nyde friske rødbeder. For det er her i begyndelsen af efteråret, at de små runde rødbeder har en særlig sprødhed og sødme, som forsvinder, når vi når lidt længere hen på efteråret.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Borsjtj - Russisk rødbedesuppe

Den smukke dybrøde russiske rødbedesuppe, kaldet borsjtj, er en skøn suppe med masser af smag, vitaminer og fibre. Her får du opskriften på Borsjtj samt opskrift på små kuvertbrød ...

Læs mere
Halloween
Opskrift: Amerikansk Pumpkin Pie

Til de amerikanske Halloween traditioner hører græskarkage eller Pumpkin Pie. Den lækre tærte er fyldt med græskarmos, æg, fløde, farin samt krydderiblanding af kanel, ingefær, allehånde og nelliker. Her får du opskriften.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er en rigtig delikatesse, der egner sig godt som tilbehør til kødretter, men som også er en herlig appetizer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kylling med rødbedecoleslaw

I denne opskrift indgår nye rødbeder, iform af en skøn rødbedecoleslaw, som lækkert tilbehør til fjerkræ.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ras el hanout - Smagen af Marokko

Med ras el hanout får man smagen af det marokkanske køkken. Krydderiblandingen, der blandt andet bruges i tagine- og gryderetter med lam, kylling og couscous samt i dip, fars, rubs og marinader, findes i mange versioner og kan købes færdigblandet. Men man kan også sagtens lave sin krydderiblanding,...

Læs mere
Halloween
Tærte med græskar og gedeost

Der er ingen grund til at lade græskar fra årets græskarlygte gå til spilde. Her har du opskriften på en skøn tærte med græskar og gedeost. Opskriften er udviklet af madskribent Marie Melchior.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet appelsinmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Her får du opkriften på en nem og rigtig lækker appelsinmarmelade.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Naturtro kunstige blomster

Naturtro kunstige blomster

Riviera Maison barstol

Riviera Maison barstol

Broste Copenhagen Nordic Coal

Broste Copenhagen Nordic Coal

Vandhaner med kogende vand

Vandhaner med kogende vand

Nye Bøger
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Send en hilsen
^