Tine K Home
Engelsk porcelæn
Sommerudsalg 50 %
Louisiana plakater
Lækkert grej til sommerens salater
annonce

Grønne salater er let og lækker sommermad, der kan varieres i det uendelige. Et lille udvalg af sprøde grøntsager skåret i mundrette størrelser, friske krydderurter, en håndfuld sprøde kerner, lidt parmesan og en olie/eddike dressing på toppen, kan på et øjeblik blive et sundt og mættende måltid.

Fra Riviera Maison kommer det fine håndrivejern ’Just Say Cheese Cheese Grater’ (1), som består af rivejern og bakke i træ, så man praktisk og nemt kan rive osten ved middagsbordet. Den kugleformede olie- og eddikekande i glas fra Bloomingville (2) er ligeledes både praktisk og køn på spisebordet. Den stilfulde flaske har en lille indvendig kugleformet beholder til eddiken, som kan ses igennem den store beholder, også når den er fyldt med olie.

Salatbowls- og skåle

Fra den belgiske designvirksomhed SERAX kommer den antracitfarvede tang ’SERAX Tang Merci’ (3), som er perfekt som salatbestik og samtidig et flot match til deres stentøjsserie 'Meal x 3' (4), der rummer rustikke skåle i flere størrelser.

Stentøjsstellet ’Nordic Sand’ fra Broste Copenhagen (5), er ligeledes en serie med et smukt og rustikt udtryk. Serien rummer tallerkener, krus, kander og fade samt mindre bowls, som kan bruges til portion anretning af salaten, og rummelige skåle, når salaten serveres som tilbehør til en saftig bøf, grillet fisk eller kylling. 

Olie, eddike, kryddersalt, dressing, tapenade og pesto

Friske krydderurter, panderistede frø og nødder tilføjer, ligesom delikate dressinger, kryddersalt, tapenader og pesto, spændende og delikate smage til salaten. Prøv fx kryddersalt med tomat og basilikum eller grillet peberfrugt fra Le Cru (7), balsamico-, hindbær- eller mangoeddike fra Lie Gourmet (8), franske tapenader fra Délices Du Luberon Provence, mandeldressing fra Sindige Plantage, eller pesto med rucola og mandel og krydrede kikærter fra Nicolas Vahé. 

Opbevaring af grønne salater

Grønne salater er dejlige at have med på farten, både som frokost- og mellemmåltid. Opbevaring af salaten kan imidlertid være lidt af en udfordring, hvis man ikke har en rummelig og tæt beholder. Med ’Salad to go’ fra Sistema, får du en madkasse, der er særlig beregnet til salat. Kassen er inddelt i separate rum, så man har salaten for sig, ligesom fx salat topping i form af ristede nødder eller kerner, kan holde sig sprøde. Med ’Salad to go’ følger bestik inde i kassen samt separate rum til fx feta, kød eller fisk og til dressing.

Sommer
Spis dine haveblomster - rose, lavendel & pelargonier

Både rosenblade, lavendel og nogle duftpelargonier kan anvendes til at give smag eller dekorere madretter med. Det ser helt fantastik ud, og det smager spændende. Et nemt og meget dekorativt tip er at fryse blomsterbladene og servere dem i en punch eller velkomstdrink.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Focacciabrød med rosmarin

Nem opskrift på alletiders focacciabrød med rosmarin.

Læs mere
Sommer
Grillede tigerrejer med pamaskinke og salvie

En skøn, enkel og nem opskrift til grillen, som både fungerer som let forret eller som del af sommerens tapasbord.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Rösti med broccoli og mynte

Fra Dansk Gartneri kommer her opskriften på et lækkert og grønt mellemmåltid, som er helt perfekt til madpakke og udflugt.

Læs mere
Sommer
Ærtesæson

Sæsonen for friske ærter, er ikke lang, så det gælder om at spise løs i juli, hvor de er allerbedst. De grønne ærter, er en sund snack og skønne i salater, og de friske ærtebælge behøver ikke gå til spilde. Ærtebælge kan fx ristes og nydes i salaten, eller blendes sammen med frugt i smoothie eller...

Læs mere
Sommer
Jordbærlagkage

Et absolut hit af en sommerlagkage, hvor man oplever den fulde smag af friske sommerjordbær og friskpisket flødeskum mellem hjemmebagte lagkagebunde og knasende, sprødt pistacie-krokant.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kartoffelsalat i ærtecreme med radiser og bacon

Nyd sæsonens dejlige grøntsager; kartofler, grønærter og radiser - med sprød bacon på toppen. Uhmm!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sankt Hans 2019: Madkurven

Søndag aften den 23. juni tændes de store Sankt Hans bål, og inviterer til hyggelig picnictur til stranden. Her bringer vi en stribe idéer til lækre sandwich, salater og snacks. Fingergrønt er oplagt til picnic. Fyld plastikkasser med grønt i mundrette størrelser; cherrytomater, agurkestave,...

Læs mere
Sommer
Jordbær & pesto

Sæsonens solmodne jordbær, tilføjer smagen af sommer til salater, kager og koldskål. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for alle de skønne sammenhæng, hvor jordbær passer ind. Prøv fx. den delikate oplevelse af jordbær og pesto, som her hvor rugkiksen har fået selskab af jordbær og...

Læs mere
Sommer
Jordbærkoldskål

Der er ikke meget der overgår den traditionsrige rød/hvide danske dessert: Friske jordbær med fløde. Men nu, hvor jordbærsæsonen er på sit højeste, må du ikke glemme en rigtig sommerfavorit: Jordbærkoldskål!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Riviera Maison barstol

Riviera Maison barstol

Støbejernspander Nicolas Vahé

Støbejernspander Nicolas Vahé

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Nye Bøger
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Send en hilsen
^