Kylling i fad med kartofler
Ingredienser
- ½ kylling uden skind parteret i 2 dele eller to kyllingeoverlår
- 4 kartofler á 60g
- champignoner
- 1 løg
- 1 tsk olie
- 1 spsk honning
- chilipulver efter smag
- 1 spsk god eddike
- salt
Opskrift
- Læg lårene og halvererde kartofler på et ildfast fad.
- Sauter løg og champignoner i olie til glasklart, tilsæt chili og honning og lad den smelte.
- Smag til med salt.
- Smør kyllingen og kartoflerne ind i marinaden og steg det ved 200C i 45-60 min.
Rødbedecoleslaw
Ingredienser
- 400g rødbede
- ½ dl fromage frais
- 1 spsk mayonnaise
- 2 tsk sukker
- 1 spsk eddike
- 2 spsk reven løg
- 1 spsk sennep
Opskrift
- Skræl rødbederne og riv dem på råkostjernet (husk forklæde og handsker)
- Bland dressingen og smag den til. Pas evt. på med sennep og reven løg – men det er jo en smagssag.
- Vend det sammen og smag til igen.