Kyllingen
1 hel kylling uden skind,
2 løg i skiver,
200g druer halverede og uden sten,
1 lille spsk frisk finthakket rosmarin,
salt og peber fra kværn
Fyld kyllingen med resten af ingredienserne og steg den i 1 time ved 220C. Evt. med låg eller sølvpapir over. Server 270g og gem resten til pålæg eller andet godt. Prøv en sandwich med kylling, chutney, lidt karry og tomater.
Bønner
70g bønner der lægges i blød natten over og koges ca. 1 time i nyt vand (se anvisning på posen),
3 spsk væde fra kyllingen,
1 spsk citronsaft,
1 spsk soja,
1 lille fed presset hvidløg,
200g reven gulerod,
majs fra en kolbe,
peber fra kværn,
De kogte bønner blandes med guleroden og majs fra kolben der koges i 10 min. Bland kyllingevæde, citron, soja, hvidløg, salt og peber og smag dressingen til. Hæld den over salaten og lad den gerne trække lidt.
4648 kJ/1107 kcal.
14.01.2025
Opskrifter & råvarer 10.01.2025
Opskrifter & råvarer