Kartoffelbrød
Søde kartoffelbrød
(Bagværk: 18 skiver)
Ingredienser
- 1 stor sød kartoffel eller 2 små
- 3 dl lunken vand
- 1 spsk. fiberHUSK
- ½ tsk. salt
- 3 spsk. chiafrø
- 2 dl græskarkerner
- ¼ tsk. bagepulver
- 2 æg
- 2 dl mandelmel
- 4-5 dl boghvedemel
Pynt
- En håndfuld græskarkerner
Sådan gør du:
- Tænd for ovnen på 175 grader varmluft.
- Skræl kartoflen, skær den i mindre stykker, og kog dem i ca. 20 min., indtil de er så møre, at de slipper gaflen, når du prikker i dem.
- Lad kartoffelstykkerne køle af, og blend dem derefter til en cremet masse.
- Pisk vand, fiberHUSK, salt, chiafrø, græskarkerner, bagepulver og æg sammen.
- Tilsæt herefter kartoffel-cremen, og rør mandelmel og boghvedemel i blandingen.
- Dejen vil være lidt klistret, men man skal kunne forme et brød med fingrene.
- Bag det i ovnen i ca. 45 min.
- Brødet kan evt. fryses

'Mission sund – 12 uger, 12 nye vaner' er den kendte ernæringsekspert Michelle Kristensens guide til, hvordan man får ændret uhensigtsmæssige livsstilsvaner. Bogen henvender sig til dem, der har brug for gode råd til at få styr på den søde tand, til den der savner energi og overskud i hverdagen, til der ikke får bevæget sig tilstrækkeligt og til den, der ikke får styr på vægten med slankekure.
Bogens råd og vejledning bygger på Michelle Kristensen erfaringer fra sit arbejde som ernæringsvejleder og på videnskabelige studier. Den er skrevet i let forståeligt og direkte sprog, hvilket gør arbejdet med at omsætte ideerne til handling lettere og mere lystbetonet.
Titel: Mission Sund
Forfatter: Michelle Kristensen
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Bestilling: Bestil bogen her >>