Enamel Copenhagen
Studio Loma armbånd
Michael Kors ur - Darci Gold
Trine Tuxen ring
Opskrift: Hjemmelavet hindbæris og cantuccini
Redaktionen

Friske hindbær kan også nydes i hjemmelavet is. Her får du opskriften på hjemmelavet hindbær is og sprøde italienske mandelkager.

HINDBÆRIS

Ingredienser

  • 1 kg friske hindbær
  • 175 g sukker
  • 1 dl. vand
  • 2 spsk. citronsaft 
  • 1/4 liter piskefløde
  • 1 tsk. vaniliesukker

Opskrift 

  • Skyld de friske hindbær
  • 250 g bær gemmes til garnering 
  • Resten af bærrene blendes eller moses
  • Sukker og vand bringes i kog
  • Opkog hældes i skål og blandes med citronsaft og frugtmos
  • Mosen afkøles og når den er helt kold, fryses den med omrøring ca. hver 3. time
  • Når mosen er kold og træg i konsistensen vendes den nænsomt i pisket flødeskum
  • Smag til med vanilie og fryses et par timer til den er fast
  • Serveres med friske bær og Cantuccini


ITALIENSKE MANDELKAGER - CANTUCCINI

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g. sukker
  • 2 tsk. vanilliesukker
  • 50 g. smør
  • 2 stk. æg
  • 3 spsk. mælk
  • 200 g. hele mandler


Opskrift 

  • Bland alle ingredienserne bortset fra mandlerne, i en stor skål
  • Ælt til en fast, klæbrig dej og bland mandlerne i
  • Del dejen i to og rul dem ud til stænger så de passer til bagepladen
  • Læg stængerne på bagepladen og pensel dem med mælk
  • Bag stængerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. en halv time til de er gyldne
  • Når stængerne er let afkølet, skæres de med en skarp kniv i 1 cm tykke skiver på skrå. Skiverne lægges i på bagepladen og bages ca. 5 min. på 200 grader
  • Lad kagerne afkøle
Opskrifter & råvarer
Skøn måltidssalat med blomkål, halloumi og granatæble fra Anne Hjernøes 'Stærk overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye, inspirerende bog 'Stærk...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Flødegratineret torsk med pasta og purløg

Torsk er med sin milde smag og fine, hvide kød en alsidig fisk, der kan meget mere end koges til den klassisk nytårsret med sennepssauce og hvide kartofler. Torsk kan steges på pande, bages, dampes, koges og grilles, og så fungerer den med sin neutrale smag med rigtig mange dejlige krydderier. Med...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Kuller i kokos og karry

Kuller er en torskefisk, der både i smag og konsistens minder om om torsk, kulmule, hvilling, sej og lange. Kuller kan derfor ofte anvendes som erstatning for andre torskefisk, og det kan være godt at huske, når prisen på torsk stikker af omkring nytår, og når der i sommermånederne fiskes færre...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Bagte rødspætteruller med parmaskinke og ost

Der er flere gode grunde til at den pandestegte rødspætte er Danmarks nationalret. Først og fremmest gør fiskens milde smag og hvide kød, den magre fladfisk til en delikatesse. Rødspætten er også en yderst alsidig fisk, der både kan steges, dampes og bages. Derudover er der rigtig mange rødspætter i...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Mørksej tilberedt med sambal oelek, fiskesauce, ananas og peanuts

Sejen er en af Nordsøens største torskefisk og kan nå en vægt på hele 20 kilo. Smagen mildere og mere distinkt end torskens, og egner sig godt til fx en lækker thai-inspireret ret: Sejfrikadeller, ris og spidskålssalat med ananas og chili.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tacos med stegt sesamfisk, chili og mangosalsa

Fisk vendt i sesamfrø og stegt på pande, er en rigtig sprød og dejlig lækkerbisken. Her serveres fisken på tacos og med mangosalsa, creme fraiche, chilisauce og evt. frisk koriander.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Grillet hvilling med basilikum og nudelsalat

Der er efterspørgsel på danske sæsonfisk, kuller, mørksej, kulmule - og ikke mindst den lille hvilling. Hvilling fiskes året rundt, men højsæsonen for hvillingfiskeri er i september. Hvilling er en lille torskefisk med en dejlig mild smag. Fisken tilberedes i små fileter med skindsiden på, som...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Kulmule med bagt rødbede, kartoffelmos og bløde løg

Hvis man gerne vil spise godt, sundt og bæredygtigt, bør man gå efter danske torskefisk, som er i sæson lige nu. Alle kender den klassiske torsk, men faktisk findes der mange flere fisk i samme familie, som ligner torsken i smag og konsistens, men som er et billigere alternativ. Prøv fx de dejlige...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Bagt kulmule med oliven og citroncreme

Kulmulen er en lækker og mager fisk. Og så er den en god kilde til selen, som spiller en vigtig rolle for mange af kroppens biologiske processer, også i forhold til kroppens forsvar mod kræft.

Kulmulen er en torskefisk, der er i sæson hele året. Den er nem at tilberede og kan både steges, grilles,...

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Fransk pæretærte

Har du pærer tilovers, så har du her opskriften på den mest delikate pæretærte. Server den med en ordentlig klat cremefraiche - og gå direkte ind og fald om i en blød stol!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Brødkurve i søgræs

Brødkurve i søgræs

Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Kodanska glas

Kodanska glas

Kagefad House Doctor

Kagefad House Doctor

Shopping Nyheder
Sommer, af Camilla Plum

Sommer, af Camilla Plum

Udtræks spisebord

Udtræks spisebord

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

Glasfad med låg ildfast

Glasfad med låg ildfast

Nye Bøger
Shopping
^