Rosa bloklys fra Cozy Living
Dekorative påskeæg
Påskeæg i glas fra Kodanska
Påskeæg i metal
Hakkebøf med bløde løg

- syltet agurk og kartoffelsalat. 4909 kJ/ 1168 kcal

Kartoffelsalaten

Dressing
1½ dl skummetmælksyoghurt naturel,
1 spsk mayonnaise,
1 tsk mild karry,
1 spsk citronsaft eller lys vineddike,
1 tsk. sukker, salt og peber fra kværn,
1 spsk fintreven løg

Vend alle ingredienser sammen og smag til.

Kartofler & grønt
4 kogte let afkølede kartofler på str. med æg og skåret i mindre tern,
½ agurk i mindre tern,
2 tomater uden kerner og groft hakket,
1-2 spsk finthakket persille.

Kartofler og grøntsager vendes i dressingen. Lad den gerne trække mens hakkebøfferne steger.

Hakkebøf
250g hakket oksekød 3-5%,
lidt timian (kan udelades),
1 stor meget fintreven gulerod,
salt og peber fra kværn,
3 løg i skiver,
2 tsk olie.

Bland alle ingredienser og steg bøfferne på panden i olie ved middelvarme sammen med løgene. Server bøfferne med løgene ovenpå og 2 sylteagurker til.

Grøn salat
Server gerne en grøn salat til i passende mængde og stykker: Skyllet og tørret.


Opskrifter & råvarer
Opskrift: Bagt kulmule med oliven og citroncreme

Kulmulen er en lækker og mager fisk. Og så er den en god kilde til selen, som spiller en vigtig rolle for mange af kroppens biologiske processer, også i forhold til kroppens forsvar mod kræft.

Kulmulen er en torskefisk, der er i sæson hele året. Den er nem at tilberede og kan både steges, grilles,...

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Fransk pæretærte

Har du pærer tilovers, så har du her opskriften på den mest delikate pæretærte. Server den med en ordentlig klat cremefraiche - og gå direkte ind og fald om i en blød stol!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tanternes æblekage

Æbleplantager og villahaverne bugner af æbler, og der er absolut ingen grund til at lade dem gå til spilde. Vi deler vores allerdejligste æbleopskrifter, hvilket ikke mindst er denne super nemme og helt uimodståelige klassiske kage, som kombinerer de syrligsøde æbler med kanel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Sprøde kartoffelbåde af sød kartoffel og rødkålssalat med birkesdressing

Sød kartoffel, også kendt som sweet potato eller batat, er en helt anderledes kulinarisk oplevelse end hvide kartofler. Med søde kartofler kan du blandt andet lave duftende, gyldenorange søde/saltede kartoffelbåde - sprøde udenpå og cremede indeni.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Gammeldags æblekage

Når man bor i et land, der er rigt på æbler, er det oplagt at lave noget med denne alsidige frugt. I Sophie Vedel Dalgaards inspirerende bog 'Food in a jar', serveres alverdens lækkerier i glas - også den traditionelle æblekage med makroner og flødeskum.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Baguette

Den lækre franske baguette er det perfekte brød i alverdens dejlige sammenhænge, og så er baguetter så super nemme at bage, at der absolut ingen grund er til at købe hverken bagerens eller de frosne flutes i dagligvarebutikkens frysedisk.

Med fire enkle ingredienser har du sprøde, luftige baguetter...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
10 tips til at få mest ud af sæsonens tomater

Det er lige nu vi skal nyde tomaterne, for det er lige nu de er allerbedst ! Her får du 10 tips til, hvordan du får mest ud af den skønne og sunde grøntsag.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tabouleh med solmodne tomater, og salat med kylling og fuldkornsknas

Der er et særligt fokus på smag, sundhed og friske råvarer, når vi laver mad, skriver Fuldkornspartnerskabet. Ifølge deres nye undersøgelse, så vægter danskerne smagen, men for 60% indgår der også grundige overvejelser om, hvorvidt måltidet bidrager til sundheden. Friske råvarer er også højt...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sensommersalater

Det er bare med at få det bedste ud af de sidste lyse timer og de gode danske råvarer, inden efteråret for alvor rammer Danmark. Og der er intet, der kan give følelsen af sensommer som flotte salater med frisk dansk frugt og grønt.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Fransk æbletærte

Blandt alle de dejlige æblekager der findes, må den franske 'Tarte Aux Pommes', være den ultimative. Fyldt med søde æbler og marcipan, og glaseret med abrikosmarmelade, får man den herligste smagsoplevelse på det franske søde køkken.

Løber tænderne i vand?

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Spisestel David Austin

Spisestel David Austin

Indskudsbakker

Indskudsbakker

Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Stort drikkeglas

Stort drikkeglas

Shopping Nyheder
Kålhydrater af Anette Sams

Kålhydrater af Anette Sams

Spisebordsstole

Spisebordsstole

Kai Gade Hansen plakat

Kai Gade Hansen plakat

Spisebordsstole til Sverige

Spisebordsstole til Sverige

Nye Bøger
Shopping
^