business and strategic planning uw essay help key elements of a business plan psychology critical thinking
Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Hakkebøf med bløde løg

- syltet agurk og kartoffelsalat. 4909 kJ/ 1168 kcal

Kartoffelsalaten

Dressing
1½ dl skummetmælksyoghurt naturel,
1 spsk mayonnaise,
1 tsk mild karry,
1 spsk citronsaft eller lys vineddike,
1 tsk. sukker, salt og peber fra kværn,
1 spsk fintreven løg

Vend alle ingredienser sammen og smag til.

Kartofler & grønt
4 kogte let afkølede kartofler på str. med æg og skåret i mindre tern,
½ agurk i mindre tern,
2 tomater uden kerner og groft hakket,
1-2 spsk finthakket persille.

Kartofler og grøntsager vendes i dressingen. Lad den gerne trække mens hakkebøfferne steger.

Hakkebøf
250g hakket oksekød 3-5%,
lidt timian (kan udelades),
1 stor meget fintreven gulerod,
salt og peber fra kværn,
3 løg i skiver,
2 tsk olie.

Bland alle ingredienser og steg bøfferne på panden i olie ved middelvarme sammen med løgene. Server bøfferne med løgene ovenpå og 2 sylteagurker til.

Grøn salat
Server gerne en grøn salat til i passende mængde og stykker: Skyllet og tørret.


Opskrifter & råvarer
Opskrift: Flødegratineret torsk med pasta og purløg

Torsk er med sin milde smag og fine, hvide kød en alsidig fisk, der kan meget mere end koges til den klassisk nytårsret med sennepssauce og hvide kartofler. Torsk kan steges på pande, bages, dampes, koges og grilles, og så fungerer den med sin neutrale smag med rigtig mange dejlige krydderier. Med...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Kuller i kokos og karry

Kuller er en torskefisk, der både i smag og konsistens minder om om torsk, kulmule, hvilling, sej og lange. Kuller kan derfor ofte anvendes som erstatning for andre torskefisk, og det kan være godt at huske, når prisen på torsk stikker af omkring nytår, og når der i sommermånederne fiskes færre...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Bagte rødspætteruller med parmaskinke og ost

Der er flere gode grunde til at den pandestegte rødspætte er Danmarks nationalret. Først og fremmest gør fiskens milde smag og hvide kød, den magre fladfisk til en delikatesse. Rødspætten er også en yderst alsidig fisk, der både kan steges, dampes og bages. Derudover er der rigtig mange rødspætter i...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Mørksej tilberedt med sambal oelek, fiskesauce, ananas og peanuts

Sejen er en af Nordsøens største torskefisk og kan nå en vægt på hele 20 kilo. Smagen mildere og mere distinkt end torskens, og egner sig godt til fx en lækker thai-inspireret ret: Sejfrikadeller, ris og spidskålssalat med ananas og chili.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tacos med stegt sesamfisk, chili og mangosalsa

Fisk vendt i sesamfrø og stegt på pande, er en rigtig sprød og dejlig lækkerbisken. Her serveres fisken på tacos og med mangosalsa, creme fraiche, chilisauce og evt. frisk koriander.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Grillet hvilling med basilikum og nudelsalat

Der er efterspørgsel på danske sæsonfisk, kuller, mørksej, kulmule - og ikke mindst den lille hvilling. Hvilling fiskes året rundt, men højsæsonen for hvillingfiskeri er i september. Hvilling er en lille torskefisk med en dejlig mild smag. Fisken tilberedes i små fileter med skindsiden på, som...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Kulmule med bagt rødbede, kartoffelmos og bløde løg

Hvis man gerne vil spise godt, sundt og bæredygtigt, bør man gå efter danske torskefisk, som er i sæson lige nu. Alle kender den klassiske torsk, men faktisk findes der mange flere fisk i samme familie, som ligner torsken i smag og konsistens, men som er et billigere alternativ. Prøv fx de dejlige...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Bagt kulmule med oliven og citroncreme

Kulmulen er en lækker og mager fisk. Og så er den en god kilde til selen, som spiller en vigtig rolle for mange af kroppens biologiske processer, også i forhold til kroppens forsvar mod kræft.

Kulmulen er en torskefisk, der er i sæson hele året. Den er nem at tilberede og kan både steges, grilles,...

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Fransk pæretærte

Har du pærer tilovers, så har du her opskriften på den mest delikate pæretærte. Server den med en ordentlig klat cremefraiche - og gå direkte ind og fald om i en blød stol!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tanternes æblekage

Æbleplantager og villahaverne bugner af æbler, og der er absolut ingen grund til at lade dem gå til spilde. Vi deler vores allerdejligste æbleopskrifter, hvilket ikke mindst er denne super nemme og helt uimodståelige klassiske kage, som kombinerer de syrligsøde æbler med kanel.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Karaffel

Karaffel

Stort drikkeglas

Stort drikkeglas

Bæredygtigt engangsservice

Bæredygtigt engangsservice

Kande Broste Copenhagen

Kande Broste Copenhagen

Shopping Nyheder
Kålhydrater af Anette Sams

Kålhydrater af Anette Sams

Kai Gade Hansen plakat

Kai Gade Hansen plakat

Glasfad med låg ildfast

Glasfad med låg ildfast

Spisebordsstole til Sverige

Spisebordsstole til Sverige

Nye Bøger
^