Gulerodssuppe med kyllingepastasalat.
4926 kJ/ 1173 kcal
Kyllingepasta salat
Kyllingen
1 kylling uden skind,
2 l. vand,
3 laurbærblade,
2 løg, salt og peber
Kog kyllingen i vandet med krydderier i 1 time. Lad suppen koge ind så der ca. er 7-8 dl tilbage.
Kyllingpastasalat
270g kogt kylling,
80 g kogt pasta,
½ finthakket porre,
dressing
½ dl fromage frais,
1 spsk mayonnaise,
1 lille reven løg,
1 tsk sukker,
1 spsk citronsaft,
finthakket chili efter smag,
1 presset hvidløg,
salt og peber fra kværn
Skær kyllingekødet i mundrette stykker og vend det sammen med porre og pasta. Vend dressing ingredienserne sammen og smag den til og hæld den derefter over kylling-pasta. Smag det til igen.
Gulerodssuppe
1 finthakket porre eller løg,
timian efter smag,
2 fed presset hvidløg,
3 gulerødder i skiver,
1 spsk olie,
saft fra 1 citron,
ca. ½ l. kyllingesuppe
Sauter porre, timian og til sidst hvidløg i olien til det klares i farven. Tilsæt gulerødderne og lad suppen simre ca. 20 min. Smag den til med citron, salt og peber. Smag den til. Gulerøddernes smagsintensitet kan variere rigtig meget, så tilsmagning er vigtig. Server med pastaretten.
<link https: www.kostkompagniet.dk>Hos Kostkompagniet kan du få lagt en kostplan som passer dig