Kostkompagniet har kombineret en skøn ret med gratineret fisk i aubergine, tomat og kartofler.
Tilberedningstid ca. 1 time
Ingredienser ...:
∙ 300g skrubbefilet
∙ 1 løg
∙ 1 spsk olie
∙ 4 dl moset tomat
∙ 1 fed hvidløg
∙ 80g parmesan
∙ frisk oregano
∙ 1 aubergine
∙ 2 tomater
∙ Salt og peber fra kværn
∙ 1 tsk sukker
∙ 1 spsk citronsaft
∙ 5 kartofler á 60g
∙ 2 store salatblade
Sådan gør du ...:
∙ Skær auberginen i skiver og drys salt på
∙ Lad dem ligge i ½ time for at trække vand ud
∙ Skyl dem herefter grundigt og dup dem tørre
∙ Varm olien op og sauter finthakket løg, frisk oregano efter smag og til sidst presset hvidløg til det bliver glasklart i farven
∙ Tilsæt så mosede tomater og friske grofthakkede tomater, salt og peber, sukker og eddike/ citronsaft
∙ Læg nu fisk, auberginer og nye kartofler i skiver skiftesvis i et ovnfast fad
∙ Hæld til sidst tomatsaucen over og drys parmesanen over
Bages i ovnen ved middel varme i ca. 30 min.