Cest Bon glaskuglestage
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
AURO økologisk bordpladeolie
Sig varmt tak for det forgangne år
Focacciabrød med rosmarin
Redaktionen

Nem opskrift på alletiders focacciabrød med rosmarin.

Dej ingredienser:

  • 4 dl lunken vand
  • ca. 20 g gær
  • 2 tsk. salt
  • 8 dl hvedemel

Krydderolie ingredienser:

  • 25 g frisk rosmarin
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie

Drys:

  • Flagesalt

Sådan gør du:

  • Rør vand, salt og gær sammen, og tilføj mel lidt ad gangen til du har en klæg, men jævn brøddej
  • Lad dejen hæve i køleskab i 12 timer
  • Fordel dejen i en bradepande med høj kant og bagepapir i bunden
  • Hæld lidt olie på dejen og fordel den med hænderne
  • Lad brødet hæve 1 time
  • Bland ingredienser til krydderolie
  • Prik med fingrene fordybninger i brødet, som kan opsamle krydderolien, når den hældes over
  • Drys flagesalt over brødet
  • Lad brødet efterhæve ½ time
  • Sæt ovnen på 220 grader
  • Brødet bages i ca. 25 minutter til det er sprødt og gyldent
  • Brødet kan herefter pensles med ekstra olivenolie, så det får den karakteristiske blanke skorpe
Opskrifter & råvarer
Spanske kødboller

Opskriften på krydrede, klassiske kødboller.

Læs mere
Efterår
Populære pastinakker og persillerødder

Efter at have været hensat til glemmebogen i en årrække, er de lyse, gulerodslignende rodfrugter; pastinak og persillerod, igen inde i varmen. En af årsagerne til røddernes stigende popularitet kan findes i tidens strømninger, hvor vi dyrker muligheden for at bruge sæsonens grøntsager og søger...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrifter: Nu skal dejen til honninghjerter forberedes

"Ingen juletid uden honningduftende, chokoladeovertrukne hjerter – så enkelt er det!" skriver Claus Meyer i bogen 'Meyers bageskole'. Men vil man nyde Meyers delikate honninghjerter til jul, så skal man i gang allerede i november, for fordejen skal have lov til at hvile mørkt og køligt en hel måned....

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Nye rødbeder

Det er nu man skal nyde friske rødbeder. For det er her i begyndelsen af efteråret, at de små runde rødbeder har en særlig sprødhed og sødme, som forsvinder, når vi når lidt længere hen på efteråret.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tanternes æblekage

Æbleplantager og villahaverne bugner af æbler, og der er absolut ingen grund til at lade dem gå til spilde. Vi deler vores allerdejligste æbleopskrifter, hvilket inkluderer denne super nemme og helt uimodståelige klassiske kage, som kombinerer de syrligsøde æbler med kanel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krydret græskarsuppe med sprøde kikærter

Med det smukke Hokkaido græskar i sæson, bringer vi en nem opskrift på den lækreste, krydrede græskarsuppe udarbejdet af Anne Hjernøe og Ditte Ingemanns.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Jordskok

Jordskokkens fine runde, nøddeagtige smag komplimenterer efterårets retter. Prøv f.eks. de fine rødder i pastaen, suppen, med bagte rodfrugter eller til fisken.

Læs mere
Efterår
Ristede kastanjer

Ristede kastanjer er en skøn efterårs delikatesse, og på Samsø fejres kastanjesæsonen med Kastanjefestival, hvor spisekastanjen og andre nøddesorter hyldes med smagsprøver, stemningsfulde boder og en snak om kastanjer. Spisekastanjer er nemlig en både sund og lækker snack, og fantastisk dejlig...

Læs mere
Halloween
Opskrift: Amerikansk Pumpkin Pie

Til de amerikanske Halloween traditioner hører græskarkage eller Pumpkin Pie. Den lækre tærte er fyldt med græskarmos, æg, fløde, farin samt krydderiblanding af kanel, ingefær, allehånde og nelliker. Her får du opskriften.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kylling med rødbedecoleslaw

I denne opskrift indgår nye rødbeder, iform af en skøn rødbedecoleslaw, som lækkert tilbehør til fjerkræ.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

5 uundværlige køkkengadgets

5 uundværlige køkkengadgets

Broste Copenhagen Nordic Coal

Broste Copenhagen Nordic Coal

Nye Bøger
^