(1050 kJ / 250 kcal per portion)
4 portioner
Ingredienser …
∙ 400 g friske, skrællede hvide eller grønne asparges skåret i snitter
∙ 2 stk. ferske kyllingebryster i små tern
∙ 1 l hønsebouillon
∙ 1 flaske Cremefine til Piskning – pisket til blødt skum
∙ 3 spsk. Maizena Lys Jævner
∙ 2 spsk. finthakkede purløg
∙ Citronsaft
∙ Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du …:
∙ Kog bouillonen op i en gryde og jævn med Maizena.
∙ Tilsæt kyllingestykkerne og kog videre i 10 minutter.
∙ Tilsæt asparges og kog i ca. 30 sek.
∙ Smag til med citronsaft, salt og peber.
∙ Tilsæt den piskede Cremefine og rør forsigtigt rundt inden servering.
∙ Pynt med purløg.
Kategori: Opskrifter & råvarer
