homework help hints k 5 net working courses mother loves to help with homework
Juletræ House Doctor
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Cantaloup melon
Redaktionen

Cantaloup meloner har den kraftigste melonsmag af alle meloner. De runde meloner har netmønster og frugtkødet varierer fra det grønlige til en flot orange.

Melonens franskklingende navn stammer fra melonens italienske navn 'Cantalupo'.

Med melonens super saftige, søde kød, egner den sig særlig godt til frugtsalater, sorbeter og isanretninger, men er også en skøn oplevelse i selskab med f.eks. avokado, tomater og friske krydderurter - eller som her med prosciutto di Parma og skønne, italienske Bella De Cerignola oliven.

Cantaloupe med parmaskinke

Ingredienser

  • Cantaloupemelon
  • Parmaskinke
  • Grønne, sorte og røde Bella Di Cerignola oliven
  • Friske mynte blade

Tilberedning

  • Skær melonen i to og skrab kernerne ud
  • Skær de to halve meloner i ensartede både
  • Server melonen som forret eller tapas med parmasinke, oliven og mynte

 

 

Opskrifter & råvarer
Krydret græskarsuppe med sprøde kikærter

Med det smukke Hokkaido græskar i sæson, bringer vi en nem opskrift på den lækreste, krydrede græskarsuppe udarbejdet af Anne Hjernøe og Ditte Ingemanns.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hvad hedder de forskellige chilier og hvor stærke er de?

Nogle mennesker er helt vilde med chili og kan næsten ikke få nok af frugtens varme, brændende fornemmelse i munden. Andre oplever en så voldsom reaktion, at de går en stor bue uden om stærke chiliretter. Men alle kan nok blive enige om, at chili i moderate mængder kan gøre den helt store forskel i...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
8 fantastiske fiskeretter du bliver nødt til at prøve

Få nye herlige retter på bordet med sæsonens fisk; Torsk, rødspætte, kulmule, kuller, mørksej og hvilling. Prøv fx en herlig karryfisk med æbler svampe og porrer, thai-inspireret sej med sambal oelek og fiskesauce, rødspætteruller med parmaskinke og ost - eller flødegratineret torsk med pasta og...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Valdemarsro på bestsellerlisten for fjerde gang

Sjældent har kogebøger fået så mange varme anbefalinger som opskriftssamlingerne fra Valdemarsro. Med sine fire bøger har forfatteren, Ann-Christine Hellerup Brandt, formået at skrive kogebøger, der i den grad appellerer til alle os, der nyder at tilberede et godt måltid med gode råvarer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Skøn måltidssalat med blomkål, halloumi og granatæble fra Anne Hjernøes 'Stærk overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye, inspirerende bog 'Stærk...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Flødegratineret torsk med pasta og purløg

Torsk er med sin milde smag og fine, hvide kød en alsidig fisk, der kan meget mere end koges til den klassisk nytårsret med sennepssauce og hvide kartofler. Torsk kan steges på pande, bages, dampes, koges og grilles, og så fungerer den med sin neutrale smag med rigtig mange dejlige krydderier. Med...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Kuller i kokos og karry

Kuller er en torskefisk, der både i smag og konsistens minder om om torsk, kulmule, hvilling, sej og lange. Kuller kan derfor ofte anvendes som erstatning for andre torskefisk, og det kan være godt at huske, når prisen på torsk stikker af omkring nytår, og når der i sommermånederne fiskes færre...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Bagte rødspætteruller med parmaskinke og ost

Der er flere gode grunde til at den pandestegte rødspætte er Danmarks nationalret. Først og fremmest gør fiskens milde smag og hvide kød, den magre fladfisk til en delikatesse. Rødspætten er også en yderst alsidig fisk, der både kan steges, dampes og bages. Derudover er der rigtig mange rødspætter i...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Mørksej tilberedt med sambal oelek, fiskesauce, ananas og peanuts

Sejen er en af Nordsøens største torskefisk og kan nå en vægt på hele 20 kilo. Smagen mildere og mere distinkt end torskens, og egner sig godt til fx en lækker thai-inspireret ret: Sejfrikadeller, ris og spidskålssalat med ananas og chili.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tacos med stegt sesamfisk, chili og mangosalsa

Fisk vendt i sesamfrø og stegt på pande, er en rigtig sprød og dejlig lækkerbisken. Her serveres fisken på tacos og med mangosalsa, creme fraiche, chilisauce og evt. frisk koriander.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Karaffel

Karaffel

AJ peberkværn Stelton

AJ peberkværn Stelton

Indskudsbakker

Indskudsbakker

Vinglas 'Ball' House Doctor

Vinglas 'Ball' House Doctor

Shopping Nyheder
Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

Spisebordsstole

Spisebordsstole

Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^