En brunch er særlig vellykket, når udvalget er stort, og når der også er overskud til at tænke på gæster, der fx ikke spiser kød, eller som ikke kan tåle gluten. Med Agnete og Poul Wulffs nye bog 'Brunch til fester og hyggelige dage' får man masser inspiration til et fantastisk brunchbord og de bedste opskrifter fra den legendariske brunch, som parret serverer på deres restauranter 'Wulff & Konstali'.
Kategori: Opskrifter & råvarer

Agnete og Poul Wulffs inspirerende opskriftsamling er fuld af nemme opskrifter på små indbydende skålserveringer.
Brunch som hos Wulff & Konstali

Øllebrød med et delikat bounty-twist
Øllebrød er en fantastisk måde at bruge rugbrødsrester på og undgå madspild. I stedet for at smide rugbrødsresterne ud, kan du fryse dem ned og gemme dem til en lækker omgang øllebrød.
Her får du en opskrift på øllebrød smagt til med god chokolade og kokosflager.
4 portioner
Ingredienser
- 150 g rugbrød
- 2 dl hvidtøl
- 1 dl vand
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk muscovadosukker
- God mørk chokolade
- 4 spsk ristede kokosflager
Opskrift
- Blend rugbrødsskiverne, kom dem i en gryde sammen med hvidtøl og vand, og kog under låg i 15 minutter
- Smag grøden til med salt og muscovadosukker, og tilsæt eventuelt lidt ekstra vand, hvis grøden er blevet for tyk
- Skrab tynde flager af en god mørk chokolade, og pynt hver portion med chokolade og ristede kokosflager
- Server grøden, mens den er varm
Nem og lækker inspiration
Alle kender en traditionel brunch med røræg og bacon, men med opskrifterne i denne bog er det let at være lidt mere kreativ med brunchbuffeten, uden at det bliver spor besværligt. Og bogen indeholder lækre serveringer til alle og giver hurtigt overblik over, hvilke opskrifter der er egnede til veganere eller vegetarer, og om de er fri for gluten og laktose.
Titel: Brunch til fester og hyggelige dage
Forfattere: Agnete Wulff, Poul Wulff
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles online
Se også:Restaurant Wulff og Konstali