Opskriften giver 10 portioner.
Ingredienser
- 120 g kokosmel
- 1 teskefuld bagepulver
- 240 g sorte bønner fra dåse eller kogte (skyllet og drænet)
- 120 ml usødet æblemos
- 120 g cremet mandelsmør - se opskrift
- 120 ml sirup
- 30 g usødet kakaopulver
- 1 teskefuld citronsaft
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1/4 tsk salt
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Bland kokosmel og bagepulver i en skål.
- Alle de andre ingredienser hældes i foodprocessoren og blendes til det har en jævn konsistens.
Dejen er tyk og tæt, så man må undervejs skrabe den ned fra foodprocessorens sider, så man får det hele med. - Tilføj kokosmel/bagepulver blandingen og blend igen, så du sikrer, at det bliver jævnt fordelt i dejen.
- Hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir.
- Brug hænderne til at presse den tykke dej ud i et jævnt lag.
- Bag ved 175 grader i 45 minutter.