Til ca. 12 personer
Ingredienser
- 170 g smør
- 2 æg
- 3 dl sukker
- 1 ¼ dl hvedemel
- 1 tsk vaniljesukker
- 1,5 dl mørkt kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- et nip salt
- ca. 30 frosne hindbær
Pynt
- friske hindbær
Opskrift
- Smelt smørret og lad det køle en smule af.
- Pisk æg og sukker godt sammen og tilsæt smørret. Kom mel, vaniljesukker, kakao, bagepulver og salt i dejen og rør det sammen.
- Hæld dejen i en form, 20×30 cm. Fordel hindbærrene rundt om i dejen.
- Bag kagen ved 175 grader i ca. 35-45 minutter – den må endelig ikke blive for tør, så hold øje og tjek den undervejs.
- Lad kagen køle helt af i formen. Smelt hvid chokolade over et vandbad og pynt kagen med chokoladen. Skær kagen ud i små firkanter.
God fornøjelse!