Fra bogen bringer vi her opskriften på alletider bøfsandwich med masser af løg.
"Det er nok min store forkærlighed for løg, der gør, at jeg er så vild med denne opskrift på bøfsandwich. Denne version er nemlig piftet op med hele tre slags løg: rå, ristede og bløde. Den brune sauce, som mange mener hører til, har jeg droppet, for jeg kan bedre lide den uden. Til gengæld har jeg givet bøfferne lidt ekstra smag og grønt"
4 personer
Bøffer med smag:
- 500 g hakket oksekød
- 1 fintrevet gulerod
- evt. 2 spsk. finthakket kapers
- ½ tsk. chilipulver
- ½ tsk. hvidløgspulver
- salt
- friskkværnet peber
- klaret smør og rapsolie til stegning
Tilbehør:
- Boller efter eget valg
- Ristede løg
- Rå løg
- Bløde løg
- Syltede agurker
- Remoulade
- Frisk koriander
Tilberedning:
- Rør det hakkede kød godt sammen med alle de øvrige ingredienser, og form mellemstore bøffer af farsen. Steg bøfferne i godt med fedtstof på en meget varm pande.
- Vælg den slags bolle, du helst kunne tænke dig - helt klassisk eller en af de mere grønne. Placer den saftige bøf på underbollen og pynt med remoulade, 3 slags løg og syltede agurker. Smag evt. til med lidt salt og peber. og nyd din bøfsandwich straks.