Enamel Copenhagen
Studio Loma armbånd
Michael Kors ur - Darci Gold
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt
Bagte rødbeder
Redaktionen

Bagte rødbeder er en rigtig delikatesse, der egner sig godt som tilbehør til kødretter, men som også er en herlig appetizer.

Det skal du bruge:

  • 4 mellemstore friske rødbeder
  • 6 fed hvidløg
  • frisk timian
  • salt og peber
  • balsamicoeddike og olivenolie
  • 1 ½ dl. creme fraiche 18%

Sådan gør du:

  • Vask og skrub rødbederne, og skær dem i mundrette stykker
  • Pil hvidløgsfed og bank dem let, så duft og smag bedre fordeles i retten
  • Rødbedestykker, hvidløg og frisk timian lægges i et smurt ovnfast fad.
  • Bag retten ved 200° C i ca. 1 time. 
  • Rør creme fraiche med salt og peber og server dressingen med retten.

Tip:
Rødbeders smukke farve skyldes farvestoffet betanin. Den røde farve kan være svær at få af tøj og hænder, og det kan derfor være en rigtig god idé, at bruge engangshandsker og forklæde, når du tilbereder retten.

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tanternes æblekage

Æbleplantager og villahaverne bugner af æbler, og der er absolut ingen grund til at lade dem gå til spilde. Vi deler vores allerdejligste æbleopskrifter, hvilket ikke mindst er denne super nemme og helt uimodståelige klassiske kage, som kombinerer de syrligsøde æbler med kanel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Sprøde kartoffelbåde af sød kartoffel og rødkålssalat med birkesdressing

Sød kartoffel, også kendt som sweet potato eller batat, er en helt anderledes kulinarisk oplevelse end hvide kartofler. Med søde kartofler kan du blandt andet lave duftende, gyldenorange søde/saltede kartoffelbåde - sprøde udenpå og cremede indeni.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Gammeldags æblekage

Når man bor i et land, der er rigt på æbler, er det oplagt at lave noget med denne alsidige frugt. I Sophie Vedel Dalgaards inspirerende bog 'Food in a jar', serveres alverdens lækkerier i glas - også den traditionelle æblekage med makroner og flødeskum.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Baguette

Den lækre franske baguette er det perfekte brød i alverdens dejlige sammenhænge, og så er baguetter så super nemme at bage, at der absolut ingen grund er til at købe hverken bagerens eller de frosne flutes i dagligvarebutikkens frysedisk.

Med fire enkle ingredienser har du sprøde, luftige baguetter...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
10 tips til at få mest ud af sæsonens tomater

Det er lige nu vi skal nyde tomaterne, for det er lige nu de er allerbedst ! Her får du 10 tips til, hvordan du får mest ud af den skønne og sunde grøntsag.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tabouleh med solmodne tomater, og salat med kylling og fuldkornsknas

Der er et særligt fokus på smag, sundhed og friske råvarer, når vi laver mad, skriver Fuldkornspartnerskabet. Ifølge deres nye undersøgelse, så vægter danskerne smagen, men for 60% indgår der også grundige overvejelser om, hvorvidt måltidet bidrager til sundheden. Friske råvarer er også højt...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sensommersalater

Det er bare med at få det bedste ud af de sidste lyse timer og de gode danske råvarer, inden efteråret for alvor rammer Danmark. Og der er intet, der kan give følelsen af sensommer som flotte salater med frisk dansk frugt og grønt.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Fransk æbletærte

Blandt alle de dejlige æblekager der findes, må den franske 'Tarte Aux Pommes', være den ultimative. Fyldt med søde æbler og marcipan, og glaseret med abrikosmarmelade, får man den herligste smagsoplevelse på det franske søde køkken.

Løber tænderne i vand?

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bruschettas med friske eller ovntørrede tomater

I Italien nydes bruschetas og crostini som antipasto, dvs. forret, men det lille stykke brød med tomattopping er også et skønt indslag på frokostbordet fx sammen med grøn salat.

Den traditionelle bruchetta er med hvidløg, solmodne tomater, basilikum og parmesan eller mozzarella, men kan også...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grillet sommerlaks, baguette med kryddersmør og cremet agurkesalat

Grillede laksestykker er en skøn sommerdelikatesse. Nyd den med et stykke friskbagt baguette, hjemmerørt kryddersmør og en cremet agurkesalat.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Skål - By Room

Skål - By Room

Kande Broste Copenhagen

Kande Broste Copenhagen

Indskudsbakker

Indskudsbakker

Abella frokosttallerken fra Lene Bjerre

Abella frokosttallerken fra Lene Bjerre

Shopping Nyheder
Bomuldsdug

Bomuldsdug

Tekande

Tekande

Sommer, af Camilla Plum

Sommer, af Camilla Plum

Kai Gade Hansen plakat

Kai Gade Hansen plakat

Nye Bøger
Shopping
^