Studenterfest 2015

Kategori: Appetitten

Studenterfest 2015

Studenterfest 2015 

Endelig er de kommet igennem rækken af eksamener er det er endelig blevet tid til at fejre anstrengelserne med fest - og derefter en tiltrængt ferie ...

Endelig er de kommet igennem rækken af eksamener og det er endelig blevet tid til at fejre anstrengelserne med fest - og derefter en tiltrængt ferie. Her for du en stribe tips og ideer til festen. God fornøjelse!

Opskrifter udarbejdet af Arla.dk

• <link http: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter havregrynskiks-med--bagte-stilketomater _blank> Havregrynskiks med bagte tomater
• <link http: www.arla.dk opskrifter minisandwich-med-rejer-og-mynte _blank> Minisandwich med ost, rejer & mynte
• <link http: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter roget-oksetyndsteg-pa-kartoffeltortilla-med-chili _blank> Kartoffeltortilla med chili
• <link http: www.arla.dk opskrifter mini-majsbrod-med-blaskimmelost _blank> Minimajsbrød med ost

Tips
Studenterfest i det fri, kan naturligvis holdes midt på dagen, så gæsterne også kan nyde solen og det gode vejr. Men festen finder nu bedst sted, når den lyse sommernat indfinder sig, så der kan pyntes festligt op med kulørte lamper i havens træer og flammende fakler rundt omkring, ja faktisk kan man skabe en helt eventyrstemning rundt om bordene og buffeten og feste mens solen går ned og månen står op...

Forberedelse
• Havregrynskiks kan bages længe i forvejen
• Kartoffeltortilla kan laves og skæres ud dagen før
• Røget kød bestilles i skiver fra slagteren
• Majsmuffins kan fryses
• Husk også fade med jordbær, kirsebær og melon

Borddækning
Maden til årets studenterreception er i små portioner, da det er en reception, og studenterne skal spise mad flere steder.
Maden til buffeten skæres ud i små firkanter, som er nemme at spise stående og med fingrene.
Stil firkanterne på servietbeklædte bakker i stedet for fade. Til mange gæster kan der være mere på bakker. Stil evt. firkanterne i papirmuffinsforme.
Når maden er meget farvestrålende, bør dug og porcelæn være ensfarvet, gerne hvidt.

Appetitten
Jeg kan og jeg vil.. 

Der er kun én måde at tabe sig på: nemlig ved at spise mindre end kroppen forbrænder...

Læs mere
Appetitten
Spis dine duftpelargonier 

Flere duftpelargonier kan faktisk anvendes til at give smag eller dekorere madretter med. Men det er vigtigt at kontrollere vilke sorter som er spiselige inden du begynder med madlavningen.

Læs mere
Appetitten
Laaangsom mad 

Send den besværlige mad på ferie i en uges tid og lad i stedet maden lave sig selv i gryden, på panden eller i ovnen....

Læs mere
Appetitten
Anette eckman er gæstekok hos arla.dk 

... og med sin sædvanlige gode stil byder hun på jul og traditioner, og selvfølgelig forslag til opskrifter og pynt.

Læs mere
Appetitten
Brunch 

Brunchen har for mange danskers vedkommende erstattet weekendens familiefrokost. Det halvkedelige frokostbord har fået tilføjet nye spændende lækkerier ...

Læs mere
Appetitten
Citronkrydret jordbærsmoothie 

Gæstekok på Arla.dk er Søren Bak - køkkenchef på Restaurant Frederik & Louise på Skodsborg Kurhotel & Spa. Få opskriften hans formidable jordbærsmoothie.

Læs mere
Appetitten
Det gode fedt 

De fleste tror at hvis de skal slanke sig, så skal al fedt væk fra maden. Dette er en livsfarlig teori, da de essentielle fedtsyrer er livsnødvendige..

Læs mere
Appetitten
En kærlig madpakkehilsen 

Forkæl din kære d.14.februar, med en kærlig madpakkehilsen.

Læs mere
Appetitten
Forår på færde 

Klik ind og få de nye inspirerende opskrifter til herlig forårsmad.

Læs mere
Appetitten
Hverdagsmad i efteråret 

Det kan være svært at finde tid og overskud til de kreative opskrifter i hverdagen, men her er hjælp at hente....

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^