Godt i gang med kostomlægning

Kategori: Appetitten

Godt i gang med kostomlægning

Godt i gang med kostomlægning 

Før du starter en kur er det vigtigt nøje at vurdere, om du har viljen til at gennemføre de ændringer af dine kost- og motionsvaner, som skal til for at det bliver en succes ...

Før du starter en kur, er det en god ide, at du sikre dig, at du virkelig er parat til at gennemføre de ændringer der skal til, for at kuren bliver en succes ...
Før du starter en kur, er det en god ide, at du sikre dig, at du virkelig er parat til at gennemføre de ændringer, der skal til, for at kuren bliver en succes. Kan du sige: "Jeg vil og jeg kan gennemføre det", eller siger du nærmere: "Jeg tror, jeg kan gennemføre det ..."?
Hvis du ikke føler dig helt overbevist om at du er klar til kostomlægninger, bør du overveje, om du måske skal vente til du er mere motiveret. For det kræver en stærk vilje, at gennemføre kostomlægninger med succes, og fiaskoer kan gøre det endnu sværere at komme i gang med at tabe sig på et senere tidspunkt.
Har du besluttet dig, så er det en god ide at involvere familien i planerne. Der skal nemlig støtte og opmuntring til at modstå fristelsen for liiige at slække lidt på planerne..

Hvilken kur skal du vælge?
Er du i tvivl om hvilken type kur eller hvilket kostomlægningsprogram der passer dig, er det altid en god investering at få en samtale med en kostvejleder.

Tips
• At slanke sig koster, for der bør hele tiden være frisk frugt og grønt, så når du er lidt småsulten i den første tid er det med at gribe et stykke frugt. Hav f.eks. altid friske, skrallede gulerødder i en skål med vand i køleskabet.
• Vej dig kun en gang om ugen. Vægten svinger op og ned fra dag til dag, og det kan tage modet fra dig at følge med i disse svingninger. Hvis du efter en uge ikke synes, resultatet er tilfredsstillende, så prøv i den situation at veje dig en eller to dage efter - hvor resultatet måske netop har vist sig.
• Når du går i gang med at tabe dig, så sørg for at have planlagt fritiden i de kommende uger. Ofte går det godt med at overholde madplanerne, så længe man er optaget af noget, på arbejde, i haven eller i gang med andre aktiviteter, men det kniber til gengæld, når man sætter sig ned foran fjernsynet.
• Skal du tabe 10 kilo, så del disse kilo op i delmål af fx 2 kilo og glæd dig, hver gang et delmål er nået. 10 kilo kan virke uoverskueligt - 2 kilo er væsentligt mere overskueligt.
• Lov dig selv en belønning, når målet eller et delmål er nået. Ikke absolut en stor ting, men noget du længe har ønsket dig.

Husk: De første uger er de værste for da opleves der en tomhed og sult i maven, men langsomt begynder maven at reagere overfor større portioner, hvor du eventuelt føler en pressen og en grufuld mæthed, som bare er for meget - og så er målet nærmere.

God hverdagsmad med max. 30% fedt
- fra Arla.dk ...
• <link http: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter kokoskylling-og-chilikrydrede-nudler _blankf> Kokoskylling og chilikrydrede nudler
• <link http: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter fyldte-kalkunruller-med-parmaskinke _blank> Fyldte kalkunruller med parmaskinke
• <link http: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter fedtfattig-lasagne _blank> Fedtfattig lasagne

Appetitten
Jeg kan og jeg vil.. 

Der er kun én måde at tabe sig på: nemlig ved at spise mindre end kroppen forbrænder...

Læs mere
Appetitten
Spis dine duftpelargonier 

Flere duftpelargonier kan faktisk anvendes til at give smag eller dekorere madretter med. Men det er vigtigt at kontrollere vilke sorter som er spiselige inden du begynder med madlavningen.

Læs mere
Appetitten
Laaangsom mad 

Send den besværlige mad på ferie i en uges tid og lad i stedet maden lave sig selv i gryden, på panden eller i ovnen....

Læs mere
Appetitten
Anette eckman er gæstekok hos arla.dk 

... og med sin sædvanlige gode stil byder hun på jul og traditioner, og selvfølgelig forslag til opskrifter og pynt.

Læs mere
Appetitten
Brunch 

Brunchen har for mange danskers vedkommende erstattet weekendens familiefrokost. Det halvkedelige frokostbord har fået tilføjet nye spændende lækkerier ...

Læs mere
Appetitten
Citronkrydret jordbærsmoothie 

Gæstekok på Arla.dk er Søren Bak - køkkenchef på Restaurant Frederik & Louise på Skodsborg Kurhotel & Spa. Få opskriften hans formidable jordbærsmoothie.

Læs mere
Appetitten
Det gode fedt 

De fleste tror at hvis de skal slanke sig, så skal al fedt væk fra maden. Dette er en livsfarlig teori, da de essentielle fedtsyrer er livsnødvendige..

Læs mere
Appetitten
En kærlig madpakkehilsen 

Forkæl din kære d.14.februar, med en kærlig madpakkehilsen.

Læs mere
Appetitten
Forår på færde 

Klik ind og få de nye inspirerende opskrifter til herlig forårsmad.

Læs mere
Appetitten
Hverdagsmad i efteråret 

Det kan være svært at finde tid og overskud til de kreative opskrifter i hverdagen, men her er hjælp at hente....

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^