Kategori: Appetitten

Godt i gang med kostomlægning

Godt i gang med kostomlægning 

Før du starter en kur er det vigtigt nøje at vurdere, om du har viljen til at gennemføre de ændringer af dine kost- og motionsvaner, som skal til for at det bliver en succes ...

Før du starter en kur, er det en god ide, at du sikre dig, at du virkelig er parat til at gennemføre de ændringer der skal til, for at kuren bliver en succes ...
Før du starter en kur, er det en god ide, at du sikre dig, at du virkelig er parat til at gennemføre de ændringer, der skal til, for at kuren bliver en succes. Kan du sige: "Jeg vil og jeg kan gennemføre det", eller siger du nærmere: "Jeg tror, jeg kan gennemføre det ..."?
Hvis du ikke føler dig helt overbevist om at du er klar til kostomlægninger, bør du overveje, om du måske skal vente til du er mere motiveret. For det kræver en stærk vilje, at gennemføre kostomlægninger med succes, og fiaskoer kan gøre det endnu sværere at komme i gang med at tabe sig på et senere tidspunkt.
Har du besluttet dig, så er det en god ide at involvere familien i planerne. Der skal nemlig støtte og opmuntring til at modstå fristelsen for liiige at slække lidt på planerne..

Hvilken kur skal du vælge?
Er du i tvivl om hvilken type kur eller hvilket kostomlægningsprogram der passer dig, er det altid en god investering at få en samtale med en kostvejleder.

Tips
• At slanke sig koster, for der bør hele tiden være frisk frugt og grønt, så når du er lidt småsulten i den første tid er det med at gribe et stykke frugt. Hav f.eks. altid friske, skrallede gulerødder i en skål med vand i køleskabet.
• Vej dig kun en gang om ugen. Vægten svinger op og ned fra dag til dag, og det kan tage modet fra dig at følge med i disse svingninger. Hvis du efter en uge ikke synes, resultatet er tilfredsstillende, så prøv i den situation at veje dig en eller to dage efter - hvor resultatet måske netop har vist sig.
• Når du går i gang med at tabe dig, så sørg for at have planlagt fritiden i de kommende uger. Ofte går det godt med at overholde madplanerne, så længe man er optaget af noget, på arbejde, i haven eller i gang med andre aktiviteter, men det kniber til gengæld, når man sætter sig ned foran fjernsynet.
• Skal du tabe 10 kilo, så del disse kilo op i delmål af fx 2 kilo og glæd dig, hver gang et delmål er nået. 10 kilo kan virke uoverskueligt - 2 kilo er væsentligt mere overskueligt.
• Lov dig selv en belønning, når målet eller et delmål er nået. Ikke absolut en stor ting, men noget du længe har ønsket dig.

Husk: De første uger er de værste for da opleves der en tomhed og sult i maven, men langsomt begynder maven at reagere overfor større portioner, hvor du eventuelt føler en pressen og en grufuld mæthed, som bare er for meget - og så er målet nærmere.

God hverdagsmad med max. 30% fedt
- fra Arla.dk ...
• <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter kokoskylling-og-chilikrydrede-nudler _blankf> Kokoskylling og chilikrydrede nudler
• <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter fyldte-kalkunruller-med-parmaskinke _blank> Fyldte kalkunruller med parmaskinke
• <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter fedtfattig-lasagne _blank> Fedtfattig lasagne

Finschmecker forårs buffet
Appetitten
Finschmecker forårs buffet 

Menuen har sikre forårstegn i råvarerne som f.eks stenbiderrogn, grønne asparges, spinat, lam, rabarber...

Læs mere
Smørret er tilbage
Appetitten
Smørret er tilbage  

Madprogrammer som ”Spise med Price” er med til at bringe smørret tilbage i de danske køkkener ...

Læs mere
Smør der krydrer grillmaden
Appetitten
Smør der krydrer grillmaden 

Prikken over i’et på en vellykket grillmiddag er smør med krydderier på det varme brød, i den bagte kartoffel og oven på det grillede kød ...

Læs mere
Indisk krydret lammeragout
Appetitten
Indisk krydret lammeragout  

Spicy og varmende lammeragout med kølende myntelassi ...

Læs mere
Den gyldne farvepalet
Appetitten
Den gyldne farvepalet 

Her får du en stribe krydrede, varme og gyldne opskrifter, der netop matcher efterårets råvarer, farver og stemning ...

Læs mere
Få varmen med indiske retter
Appetitten
Få varmen med indiske retter 

​Mens vi går koldere tider i møde, kan vi udfordre de nordiske smagsløg med krydrede indiske retter ...

Læs mere
Smørrebrød er det nye sort
Appetitten
Smørrebrød er det nye sort 

Glem sushi, raw food og tapas. Det klassiske, danske smørrebrød er tilbage i gadebilledet i moderne indpakning og er på vej til at blive hippere end nogensinde ...

Læs mere
Smør, olie eller margarine?
Appetitten
Smør, olie eller margarine? 

Når du skal bage, er det ikke ligegyldigt, hvilket fedtstof du bruger ...

Læs mere
Server i glas
Appetitten
Server i glas 

Drikkeglas er ikke blot til at drikke af. Her får du en række forslag til anretninger i glas...

Læs mere
Anette eckman er gæstekok hos arla.dk
Appetitten
Anette eckman er gæstekok hos arla.dk 

... og med sin sædvanlige gode stil byder hun på jul og traditioner, og selvfølgelig forslag til opskrifter og pynt.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^