Kategori: Stil & mode

Træningstøj der toner kroppen

Træningstøj der toner kroppen 

adidas lancerer forår/sommer 2011 en ny revolutionerende teknologi til kvinder: "Hug, Shape & Lift" ...

adidas lancerer forår/sommer 2011 en ny revolutionerende teknologi til kvinder: "Hug, Shape & Lift". Teknologien er udviklet til kollektionen TechFit, der er specielt designet til at give ekstra støtte og stabilitet til de vigtigste muskelgrupper.
Tøjet har således forstærkede Hug & Lift-zoner, der løfter og former bryst, bagdel og mave perfekt. Dette giver et smukt og feminint look og medvirker konkret til at tone kroppen. Takket være bløde materialer og elastiske zoner strammer tøjet ikke men er naturligt og behageligt at have på.
Kort sagt hjælper adidas TechFit Hug, Shape & Lift dig med at få den figur, du altid har ønsket dig.
Prøv for eksempel helbody’en Hug A-I-O, der, takket være adidas TechFit-teknologien, mindsker vibrationerne i musklerne. Det betyder, at kroppen får det maksimale ud af træningen og restituerer hurtigere. Du har fuld bevægelsesfrihed i denne helbody, som med sit feminine design fører tankerne tilbage til 80’ernes danseæra. Match den med et par funktionelle sko og en overtræksbluse og du har det perfekte look til træningscenteret såvel som dansestudiet.
adidas ClimateLite hjælper huden til at ånde, transporterer fugt væk fra kroppen og holder huden tør for maksimal komfort under din træning.
adidas adilibria TechFit tank med det flotte lag-på-lag-design, er perfekt til dig, der foretrækker loose-fit træningstøj med en længere silhuet, som dækker maven.
Toppen består af to lag, hvoraf det inderste har adidas TechFit-teknologi med Hug & Lift-zoner, der løfter brystet samt holder og former maven. Desuden er det lækre design kombineret med adidas ClimaCool-teknologi for maksimal ventilation og temperaturkontrol under din træning.
adidas TechFit kollektionen forhandles af velassorterede sportsbutikker fra og med januar 2011.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^