Kategori: Stil & mode
Tøjdesign med sjæl og personlighed
Tøjdesign med sjæl og personlighed  

Louise Mehl, som er uddannet i Milano, er en af de nye designere som arbejder hårdt for at vise verden sin unikke og anderledes stil...

Danske forbrugere vil have en personlig stil og en relation til det tøj, de køber. Derfor har de små designere stor succes. De satser nemlig på individualitet og kvalitet. Tøjdesigneren Louise Mehl er én af dem.

At bo på en systue
I Louise Mehl’s lejlighed på Nørrebro fungerer de 42m2 også som systue, og overalt ser man mønstre, lækkert stof og bløde garnprøver sirligt ophængt, stablet eller i brug. Den italienske uld og cashemeregarnet fra Skotland vidner om, at det ikke er masseproducerede stangvarer, der bliver skabt her.
"Jeg opsøger altid de steder, hvor jeg ved, de har den bedste kvalitet - hvad enten det er skind fra Italien, eller damer der kan håndstrikke i Bulgarien. I Indien har de fx den fineste bomuld, der ikke findes blødere eller lettere i Europa, og så får jeg det importeret," fortæller Louise Mehl.

Ægthed & historie
Louise Mehl, som er uddannet i Milano, er en af de små designere som arbejder hårdt for at vise verden sin unikke og anderledes stil. Hun vil gerne give den enkelte kunde en oplevelse af at have købt en smule ægthed, en smule historie, og noget der bryder med det konventionelle.
Og det har hun stor succes med. Der er nemlig en klar tendens indenfor moden i øjeblikket, der modsætter sig det masseproducerede og mainstream. De mange valgmuligheder får forbrugerne til at kigge sig om efter design, som giver dem værdi og mening i livet, og flere butikker satser derfor i højere grad på individualitet og kvalitet.
”Det er nødvendigt at koncentrere sig om designerne, hvis dansk mode skal gøre sig gældende på den internationale scene. Ellers vil vi kun være kendt for vores kopitøj.”, siger Uffe Buchard, direktør for det danske modebureau Style Counsel.

Stor interesse for den gode kvalitet
Større firmaer bruger pengene på reklame og diverse velgørende formål for at styrke deres image udadtil. Her går de mindre designere i stedet op i at hellige sig deres design og sikre den gode kvalitet. De designer for at skabe produkter med ånd og sjæl og ikke kun for at tjene penge.
"Det er specialbutikkerne, der vælger mit design, fordi jeg går op i at sikre den gode kvalitet frem for at masseproducere varer", siger Louise Mehl, der under modeugen blev kontaktet af flere udenlandske konceptbutikker, som er interesseret i hendes design.

Her finder du Louise Mehls design
Du kan købe Louise Mehls design hos Trois Pommes i Hellerup, Voigt på Østerbro, Emborg i Vedbæk og hos Happel i Odense.*Kilde: Dansk Design Center. www.ddc.dkStil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^