Tøj der passer størrelse og figur

Kategori: Stil & mode

Tøj der passer størrelse og figur

Tøj der passer størrelse og figur 

Hvis faren for at købe tøj i forkert størrelse, afholder dig fra at handle tøj på nettet, så er der hjælp at hente på ny onlineguide ..

af redaktionen, KvindeGuiden.dk

Hvis faren for at købe tøj i forkert størrelse, afholder dig fra at handle tøj på nettet, så er der hjælp at hente på den nye tøjguide Drømmeliv.dk.
"Mange kvinder ved ikke, hvad der passer til deres figur. I tøjbutikken kan man få hjælp af ekspedienten, men når man handler online, er man oftest overladt til gætterier", siger Kristina Løvendal, som står bag den nye online tøjguide på Drømmeliv.dk. "Vi vil gerne i mødekomme det behov for vejledning kvinder har i forbindelse med køb af tøj online. Med vores tøjguide kan man nemt se, hvad der klæder ens figur, og nemt finde frem til den stil, der passer".

Korrekt størrelse og rigtigt figurvalg
Den nye tøjguide tager udgangspunkt i fem grundfigurer, der dækker langt de fleste kvinders former. Guiden tager hensyn til brystmål, talje, ben og hofter. Rent praktisk vælger man den figur, der ligner en bedst, hvorefter man bliver guidet præcist til det tøj, der passer til ens figur.
Desuden er tøjguiden kombineret med en guide til, hvordan man vælger den rigtige størrelse, så man undgår at købe small i stedet for medium.
”Min erfaring viser, at mange kvinder undlader at købe tøj på nettet, fordi de er bange for at købe det forkerte. Det råder vi nu bod på med vores figurguide, der både guider kunderne til at vælge den rigtige størrelse og til at vælge det tøj, der passer bedst til deres figur”, siger Kristina Løvendal.

Modeeksperten genkender problemet
For Rina Hansen, som er mode- og webkonsulent hos Retail Institute Scandinavia, er problemet med tøjkøb på nettet velkendt.
”Nogle brands forsøger at guide med typer, fx casual eller business, men det hjælper ikke meget i forhold til figur og størrelse. Det er derfor en rigtig god idé at guide ud fra figur i stedet for. Det giver online tøjkøb et langt mere virkelighedsnært præg, og det er et praktisk værktøj til at købe tøj, som faktisk passer til dem,” siger Rina Hansen.

Yderligere information

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^