Super lækre tasker

Kategori: Stil & mode

Super lækre tasker

Super lækre tasker 

En taske er ikke alene en investering, - det er også en meget personlig ting. Der skal være plads til det hele, og man skal ha´ lyst til at tage den med sig hver dag. Vi har fundet 8 tasker, der er rummelige og super lækre !

En taske er ikke alene en investering, - det er også en meget personlig ting. Der skal være plads til det hele, og man skal ha´ lyst til at tage den med sig hver dag. Her er 8 bud på tasken, du kan pakke dine hverdagsting i, - med stil.1.
Stor skuldertaske i sort skind fra Amust med lynlås og aftagelig skulderrem samt praktiske lommer foran og på siden.
Pris: 1.695 kr.
<link http: www.lisen.dk _blank>Hos Lisen.dk

2.
En rigtig rigtig lækker taske til din pc med polstret beskyttelse og ekstra rum til opbevaring. Fås i cognac eller sort skind.
Pris: 1.260 kr.
<link http: www.taskefeber.dk _blank>Hos Taskefeber.dk

3.
Lækker skindtaske i nyt look til de daglige nødvendigheder. Fås også i sort.
Pris: 1.899 kr.
<link http: www.kaiku.dk _blank>Hos Kaiku.dk

4.
Latte farvet snall shopper fra Decadent i kernelæder. Tasken har også indvendig lomme med lynlås samt en til mobiltlf. Super elegant taske til enhver lejlighed.
Pris: 2.599 kr.
<link http: www.lookdelux.dk _blank>Hos Lookdelux.dk

5.
Ekstrem stærk, kraftig og gennemfarvet kalvelæder i smuk smuk blå farve - shoppingnet inspireret, med stor rum foran med læder lukning og indvendig et stort rum.
Pris: 1.500 kr.
<link http: www.smartgirl.dk _blank>Hos Smartgirl.dk

6.
Lækker hånd- og skuldertaske i super flot finish. Blødt kalve ruskind med besætninger i glat skind. Flettet hank og aftagelig, justerbar skulderrem. Pris: 1.540 kr.
<link http: www.taskefeber.dk _blank>Hos Taskefeber.dk

7.
Fra Mulberry´s nyeste kollektion har vi plukket denne smukke taske: The Del Rey - inspireret af den amerikanske sangerinde Lana Del Rey. En absolut raffineret elegant og tidsløs taske, som de færreste tør drømme om !
Pris: ca. 9.000 kr.

8.
Lækker skindtaske fra Amust i blødt skind regulerbar skulderrem og indvendige lomme med lynlås samt mobillomme.
Pris: 450 kr.
Hos Drømmeliv.dk


Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^