Kategori: Stil & mode

Støvletter

Støvletter 

Hold øje med støvletter til alle lejligheder og modetrends i denne sæson. Her får du 3 af redaktionens favoritter ...

Hold øje med støvletter til alle lejligheder og modetrends i denne sæson. Støvletten er på mode igen. Det kan ikke overraske, for den populære støvlet passer perfekt til bukser og en frakke, en fin kjole, og sågar shorts. Du finder masser af valgmuligheder til sæsonens favoritter, der varierer mellem chikke, smarte og elegante støvletter, militærstøvletter og endda retro-udgaver. Kombiner dit valg med alt hvad du har lyst til.


En af redaktionens favoritter er ECCO´s Junction i blødt blødt gederuskind og med en hæl der er til at gå på, og som gør den helt perfekt til hverdagsbrug. Den er elegant og minimalistisk i designet og kan bare bruges til alt.

Fås i grå og sort til 1.100 kr. hos ECCO.En anden favorit er Chocolate ruskinds ankelstøvlen fra Mentor. Støvlen er i blød skind og i let plateau hæl hvilket giver en god og behagelig pasform. Desuden kraftig lynlås på indersiden hvilket giver et smart råt udtryk.
Fås i sort, brun og tobaco farvet til 1.600 kr.

<link https: www.styledelux.dk _blank>Hos Styledelux.dk >>Simone Stripe Short Boot fra Filippa K er en super super lækker og smuk ruskindsstøvlet med rågummisål og spænde over anklen. Som altid elegant, og med høj hæl. Fed kontrast med rågummisål foran til den sorte høje hæl.

Filippa K til ca. 2.000 kr.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^