Kategori: Stil & mode
Rützou forår sommer 2010
Rützou forår sommer 2010 

Susanne Rützou ville implementere tanker om vand, bevægelse, flydende egenskaber, transparens og en lethed som en ophævelse af tyngdekraften i sin forår/sommer kollektion 2010 ...

Susanne Rützou ville implementere tanker om vand, bevægelse, flydende egenskaber, transparens og en lethed som en ophævelse af tyngdekraften i sin forår/sommer kollektion 2010.

Dette kommer til udtryk med de lette og luftige stoffer der flyder og falder fantastisk flot i en smuk livfuld farvepalet: lige fra indigo og andre blå nuancer til søgrønne nuancer og eventyrfarver som koral, pink og turkis.

Mange stoffer er bemalede og forvaskede, i nogle tilfælde pyntet med ganske små striber, i andre tilfælde med metalfinish i antikguld og -sølv, der giver en antydning af solskin på vand. Der er masser af kreativt patchwork og print, der er skabt specielt til kollektionen af den danske tekstildesigner, Helene Sparwath.

Kollektionens dynamiske print og broderier, skinnende pailletklynger og lag af print understreger stemning og tema. De eventyrlige illustrationer viser f.eks. fantasifulde fisk, dykkere og pink vandmænd i pailletter og broderier. I andre detaljer antyder en firkant på en jakke spøgefuldt en lap fra en dykkerdragt og nogle læg giver en forestilling om en fiskehale.

Rützou, der har hovedkvarter i København, er et eksklusivt mærke for kvinder. De sensuelle og feminine kollektioner er fyldt med friske kontraster og fine detaljer. Mærket sælges i Skandinavien, i hele Europa og gennem udvalgte agenter i USA og Japan.

Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
Stil & mode
Oilily SS2015 

Ingen kan, som Oilily, sammensætte pang og pasteller.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^