dissertation about azerbaijan a level art dissertation
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Stil & mode
Modeugen skaber nye makeup trends

Modeugen sætter ikke kun dagsordenen for næste sæsons garderobe, men i høj grad også for de nye skønhedstendenser, skriver L’Oréal Paris …

Modeugen sætter ikke kun dagsordenen for næste sæsons garderobe, men i høj grad også for de nye skønhedstendenser, skriver L’Oréal Paris. Chef makeupartist Anne Staunsager er i disse dage med til at skabe nogle af catwalkens smukkeste, vigtigste og mest innovative makeuplooks for forår/sommer 2012.

Skulpturelt & androgynt
Skulpturel og androgyn minimalisme er blevet designeren David Andersens signatur, og pressevisningen den 2. august på Hotel Skt. Petri fulgte samme nerve. Kollektionen er holdt indenfor en kaviarsort, porcelænshvid og grå farveskala, der også har inspireret makeuplooket skabt af Anne Staunsager.
"Kollektionen er udarbejdet med inspiration fra arkitekturen og med ideen om at sammenføre det lette med det tunge og det fine med det hårde," fortæller David Andersen.

Porcelæns-look og blondemønstre
Designerens dramatiske snit og elegante detaljer ses også i makeuppen. På pigemodellerne er øjnene markeret med en mørk grå skygge, der er lagt på hele øjenlåget og fortsat helt op til brynene. De øverste vipper er dækket af generøse lag af mascara. Som kontrast til de mørke, udtryksfulde øjne er læberne tonet ned og huden er dækket smukt og ensartet som en porcelænsoverflade. En fin, overraskende detalje er tilføjet ved hårgrænsen:
”Hårgrænsen i panden er pudret i en sort-grå nuance, hvor man svagt aner skyggen af et blondemønster – anderledes, smukt og dramatisk,” siger Anne Staunsager.

Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Derfor er nederdelen din bedste ven!

Derfor er nederdelen din bedste ven!

Nyt, hot og klassisk gråt

Nyt, hot og klassisk gråt

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^