Kurvestol Chic Antique
Hængekøje VENTURE DESIGN
Havebord Kryss
Løvefigurer til haven
Kategori: Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder den skandinaviske lyse hud, blågrå øjne og blond hår.

Så husk, at tjekke de orange nyheder en ekstra gang, når forårets kollektioner præsenteres de kommende måneder.

Her er det et skønt sæt fra By Malene Birgers nye kollektion - en lys og lækker forårskollektion inspireret af 1970´ernes ubekymrede ånd og med fine, helt enkle detaljer og bløde, feminine silhuetter.

 

 

Lollys Laundry SS2016
Let og lækker bomuldskjole 'Brit Dress' med vidde og trekvartlange ærmer.
Vejl. 499 kr.
Dolce&Gabbana
Solbrille i flot, brændt orange farve. Stellet er skabt i smukke udskæringer, inspireret af de spanske kamme og vifter.
Vejl. 2.975 kr.
Just Female 'Roz'
Elegant abrikosfarvet sæt. Stilfulde bukser med vidde og matchende blazer med bindebånd.
Vejl. 650 kr. / 800 kr.
By K neglelak No. 87 ‘Go-Around’ og Rimmel ‘The Only 1’ læbestift
Smuk, varm rød-orange lak fra By K, og lækker læbestift fra Rimmel, som både fugter og har en holdbar og intens farve.
Vejl. 79 kr. / 79,95 kr.
Urban Decay Vice4
Palette med 20 spritnye inspirerende øjenskygger, som inkluderer både matte og glitrende farver. De fløjlsbløde pigmenter er super nemme at arbejde med og giver et flot og holdbart resultat. Herligheden inkluderer spejl, dobbelt pensel samt flot og funktionelt etui.
Vejl. 450 kr.
Angulus Wedge
Skøn wedge sandal fra Angulus i lak. Sandalen er med plateau og kilehæl og lukkes med en fin ankelrem og guldspænde.
Vejl. 1.299,95 kr.
Nasengold G.
*****
Suveræn hverdagsparfume! Super lækker, ren og frisk med noter af grape, tempeljasmin og rosa peber samt en behagelig bund af cedertræ og rav.
Vejl. (100ml.) 960 kr.
Pelcor shopper
Ipanema lækker shoppetaske i silkeblødt og miljøvenligt kork-læder fra portugisiske Pelcor.
Vejl. 2.099 kr
Bareminerals
Ønsker du en flot, mat makeup, så kan vi varmt anbefale Bareminerals 'Matte Spf 15 Foundation'. Den er nem at arbejde med og dækker perfekt uden at virke pudret.
Vejl. 365 kr.
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver...

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Nyt, hot og klassisk gråt

Nyt, hot og klassisk gråt

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Derfor elsker vi cashmere

Derfor elsker vi cashmere

Nye Bøger
Lenins Bodyguard - Bestseller af Leif Davidsen

Vladimir Lenin opholdt sig et par måneder i København i efteråret 1910. Dette historiske faktum er udgangspunktet for Leif Davidsens stort anlagte roman, hvor både historiske og fiktive personer optræder.

Læs mere
Ædru - Jesper Stein

Med romanen 'Ædru' fortæller Jesper Stein om at sadle om i livet. Baseret på sine egne oplevelser, er det fortæller han sit livs sværeste u-turner en roman om en mand, der er nødt til at holde op med at drikke. Lag på lag af hans personlighed, løgne og benægtelser skrælles af i behandlingen og i...

Læs mere
Vindens port - Anne-Cathrine Riebnitzsky

Ibrahim Banu Said er ramt af en stor personlig sorg, men forsøger at være en nådig og klog borgherre for befolkningen i den berømte fæstning Al-Qalat i Andalusien. Og en god mand for sine tre meget forskellige hustruer, som han alle elsker, hver på sin måde.

I begyndelsen af 1300-tallet er den...

Læs mere
Mary – H.K.H. Kronprinsessen

'Mary – H.K.H. Kronprinsessen' er et moderne billedeventyr med de bedste fotos fra officielle begivenheder, men bogen tager også læserne med på Kronprinsessens rejser til mindre kendte omgivelser og til Kronprinsessens møde med de mennesker, som er mest udsatte og sårbare.

Læs mere
^