Brændekurv i sort læder fra Ørskov
Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Dansk Smykkekunst
MIIEGO AL3+ FREEDOM
Kategori: Stil & mode
Kronprinsesse mary åbner modemesse

Copenhagen International Fashion Fair åbnes torsdag den 10. august af HKH Kronprinsesse Mary, der overværer både CIFF TrendShow og besøger det nyeste skud på CIFF-stammen CIFF Bride & Evening ...

Når modemessens protektor, Kronprinsesse Mary, åbner Copenhagen International Fashion Fair torsdag den 10. august er en del af de to timer, besøget i Bella Center varer, afsat til et besøg i det nye afsnit CIFF Bride & Evening. I A-hallen vil Kronprinsessen til romantiske toner fra pianoet få indblik i, hvad der for tiden rører sig inden for festkreationer m.m.

Ud over at besøge fem danske firmaer på sin rundtur under CIFF, skal Kronprinsesse Mary også se, hvad modebosserne, Uffe Buchard og Kim Grenaa, Style Counsel, har fundet af tøj til det store TrendShow. En kopi af det pompøse haveanlæg ved Versailles slottet lægge græs, blomsteranlæg, grusstier og springvand til præsentationen af den nye sommermode 2007.

Kronprinsesse Mary ankommer til Copenhagen International Fashion Fair torsdag den 10. august kl. 12.00 ved Indgang Vest og forlader Bella Center igen kort efter visningen af TrendShowet.

Norden får egen fagmesse for Fest & Brud
Allerede i forhallen – inden messeområdet begynder – får de besøgende en forsmag på det nyeste skud på CIFF-stammen - ”CIFF Bride & Evening”. En særudstilling leder opmærksomheden hen mod den nyeste satsning – en samlet nordisk Bride & Evening-sektion, der har fået sin helt egen placering i A-hallen.

Copenhagen International Fashion Fair har i den 27. udgave af modemessen for første gang taget initiativ til at samle de udstillere, der forhandler alt inden for Fest & Brud i egen sektion i A-hallen. Udstillere fra Danmark, Norge og Sverige samt andre europæiske lande vil i CIFF Bride & Evening vise, hvad der rører sig inden for det marked, der de sidste år på det nærmeste er eksploderet.

- Det er gennem årerne blevet mere in at blive gift, og det er efterhånden in at gøre ekstra ud af sin påklædning, når man går til fest. CIFF Bride & Evening er en konsekvens af disse tendenser – og der eksisterer ikke en tilsvarende fagmessen nogen steder i Norden, forklarer salgs- og projektleder Bettina Randazzo fra Copenhagen International Fashion Fair.

Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
ZOEY - Mode til kvinder med kurver

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Kimono Prepair

Kimono Prepair

Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^