Rattan sofa
Kurvestol Chic Antique
Havebord Kryss
Havestol Venture Design
Kategori: Stil & mode
Kronprinsesse mary åbner modemesse

Copenhagen International Fashion Fair åbnes torsdag den 10. august af HKH Kronprinsesse Mary, der overværer både CIFF TrendShow og besøger det nyeste skud på CIFF-stammen CIFF Bride & Evening ...

Når modemessens protektor, Kronprinsesse Mary, åbner Copenhagen International Fashion Fair torsdag den 10. august er en del af de to timer, besøget i Bella Center varer, afsat til et besøg i det nye afsnit CIFF Bride & Evening. I A-hallen vil Kronprinsessen til romantiske toner fra pianoet få indblik i, hvad der for tiden rører sig inden for festkreationer m.m.

Ud over at besøge fem danske firmaer på sin rundtur under CIFF, skal Kronprinsesse Mary også se, hvad modebosserne, Uffe Buchard og Kim Grenaa, Style Counsel, har fundet af tøj til det store TrendShow. En kopi af det pompøse haveanlæg ved Versailles slottet lægge græs, blomsteranlæg, grusstier og springvand til præsentationen af den nye sommermode 2007.

Kronprinsesse Mary ankommer til Copenhagen International Fashion Fair torsdag den 10. august kl. 12.00 ved Indgang Vest og forlader Bella Center igen kort efter visningen af TrendShowet.

Norden får egen fagmesse for Fest & Brud
Allerede i forhallen – inden messeområdet begynder – får de besøgende en forsmag på det nyeste skud på CIFF-stammen - ”CIFF Bride & Evening”. En særudstilling leder opmærksomheden hen mod den nyeste satsning – en samlet nordisk Bride & Evening-sektion, der har fået sin helt egen placering i A-hallen.

Copenhagen International Fashion Fair har i den 27. udgave af modemessen for første gang taget initiativ til at samle de udstillere, der forhandler alt inden for Fest & Brud i egen sektion i A-hallen. Udstillere fra Danmark, Norge og Sverige samt andre europæiske lande vil i CIFF Bride & Evening vise, hvad der rører sig inden for det marked, der de sidste år på det nærmeste er eksploderet.

- Det er gennem årerne blevet mere in at blive gift, og det er efterhånden in at gøre ekstra ud af sin påklædning, når man går til fest. CIFF Bride & Evening er en konsekvens af disse tendenser – og der eksisterer ikke en tilsvarende fagmessen nogen steder i Norden, forklarer salgs- og projektleder Bettina Randazzo fra Copenhagen International Fashion Fair.

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tips til at genopdage sig selv

Tips til at genopdage sig selv

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Jeg er her Jo - Zandra Alex Berthelsen

'Jeg er her jo' er den på en gang ubærlige, voldsomme og livsbekræftende historie om Tønder-sagen. Bogen er baseret på interview med Zandra Alex Berthelsen, der blev landskendt som den ældste pige i Tønder-sagen. Her fortæller hun for første gang om sit liv, og om at veksle et grusomt livsvilkår til...

Læs mere
Lenins Bodyguard - Bestseller af Leif Davidsen

Vladimir Lenin opholdt sig et par måneder i København i efteråret 1910. Dette historiske faktum er udgangspunktet for Leif Davidsens stort anlagte roman, hvor både historiske og fiktive personer optræder.

Læs mere
Ædru - Jesper Stein

Med romanen 'Ædru' fortæller Jesper Stein om at sadle om i livet. Baseret på sine egne oplevelser, er det fortæller han sit livs sværeste u-turner en roman om en mand, der er nødt til at holde op med at drikke. Lag på lag af hans personlighed, løgne og benægtelser skrælles af i behandlingen og i...

Læs mere
^