Kategori: Stil & mode

Inwear præsenterer ny chefdesigner

Inwear præsenterer ny chefdesigner 

InWear begår modeindustriens kup ved at ansætte Lene Borggaard som ny Design Manager. Lene Borggaard, chefdesigner for Bruuns Bazaar Women siden 1999, sætter sig i den ledende stol hos InWear dette forår. ...

Lene Borggaard forlader Bruuns Bazaar Women for at designe for InWear.

InWear begår modeindustriens kup ved at ansætte Lene Borggaard som ny Design Manager. Lene Borggaard, chefdesigner for Bruuns Bazaar Women siden 1999, sætter sig i den ledende stol hos InWear dette forår.

”Det er en betydningsfuld udvikling for os” fortæller Thomas Ulstrup, Managing Director hos InWear. ”Lenes markante design og stærke styles vil være med til at få InWear til at genvinde sin position som førende i den internationale modeverden. Vi er meget glade for at kunne byde hende velkommen".

Markant profil
Lene Borggaard, 39, er kendt i modeverden for hendes professionalisme, sofistikerede stil, kompetencer og hendes flair for at lave kreationer, der integrerer disse kvaliteter. Hendes design er moderne, sexet og kosmopolitisk.
”Mit mål er at få InWear til at skille sig ud” fortæller Lene Borggaard. ”Jeg ser InWear som et stort internationalt mode brand der har et godt øje for innovation og hvad der foregår på markedet. Det er det, jeg synes, er så spændende her”.
InWears mål er at opnå så stærkt et varemærkekendskab og image som muligt, hvilket grundlæggende bygger på inspiration og InWears design. ”Derfor vil Lenes vision, energi og drive være vigtige for InWears udvikling” tilføjer Thomas Ulstrup.

Forandringer hos InWear
Lene Borggaard kommer til InWear på et tidspunkt, hvor mærket er ved at implementere langsigtede planer om på sigt, at fremhæve dets city casual og ”mix and match” stilarter, udrulle en ny markedsføringsprofil og udvide det globale netværk med yderligere 100 butikker. Dette er allerede sat i gang, med bl.a. åbningen af nye butikker i Dubai og Sevilla i Spanien. InWear har også planer om at lancere en separat, eksklusiv kollektion. Af andre nye tiltag ses, at InWear er ved at lave et nyt accessories-koncept med mere plads til langt flere produkter i de allerede eksisterende butikker og butikker med kun accessories med forventet lancering i 2008

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^