Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Stil & mode
Hårtrends 2007

Se de nye hårtrends: "Luxury boho-look" med store bløde Hollywoodkrøller, "Classic hair-up", "Super smooth-glam-rock-look" og "Two textures" - og lær hvordan du selv kan sætte dem...

Den hollandske hårstylist Andy Uffels, som har modtaget flere priser og blandt andet har arbejdet med Viktor & Rolf, John Galliano og Christian Dior, viser her hårtrends 2007.

Andy Uffels har i mange år skabt catwalkens frisurer og vundet en hel række priser for sit håndværk. Han har desuden arbejdet som catwalk-stylist for designere som Gucci, Yves Saint Laurent og Max Mara, og han ved, hvilke trends der er inden for hårmoden.

”Nu handler det hele om individet, når man klipper og sætter hår. Man kan sige, at man skulpterer håret på grundlag af individet. Man følger hårets naturlige bevægelser og tekstur, samtidig med at man ser på ansigtets form”, siger Andy Uffels.

Det glatte hår, som var populært i slutningen af 90’erne, er nu blevet erstattet af et blødere look. Fladjern er fortsat meget populære, men trenden på catwalken er gået fra glat hår til mere naturligt hår. Frisurerne er skræddersyet til hvert enkelt individ, og de ser skulpterede ud uden at være overstylede.

”Hår har ubegrænsede muligheder, så man kan forme og sætte det på alle tænkelige måder, ligesom en skulptør eller kunstner kan forme ler eller marmor. På samme måde handler hårskulptering om at understrege et individuelt udseende på grundlag af personens stil”, siger Andy Uffels.

De nye hårtrends
Ifølge Andy Uffels er der fire store trends inden for hårmoden i 2007:Super smooth-glam rock-looket
En naturlig udvikling fra 90’ernes frisurer med glat hår, men ser blødere og mere glansfuldt ud. Denne type af frisurer er blevet brugt på catwalken af bl.a. Burberry og Prada. ”Det er et moderne look, som giver håret personlighed”, siger Andy Uffels.

De klassiske håropsætninger kommer tilbage i 2007
Glansfuldt hår i kunstfærdige, klassiske åropsætninger bliver populært på catwalken. Mange af dem er sat stramt omkring hovedet, og i selve opsætningen er håret blankt og glansfuldt. Stramme og lange fletninger bliver også almindelige, siger Andy Uffels.

Luxury boho-look
De store bløde Hollywood-krøller er en tydelig trend, som ses på catwalken hos bl.a. Missoni, Bill Bass og Blugirls.
"For at få de her bløde, store krøller skal man først tage mousse i håret og sno en klump hår ad gangen rundt om to fingre. Derefter skal klemmerne sættes fast, og man klemmer om dem med et fladjern, så lokkerne stabiliseres. Når klemmerne senere tages ud, får man de her store, bløde krøller", forklarer Andy Uffels.

Two textures
Den fjerde trend, som slår igennem i 2007, er Two textures. "Håret er meget stramt langs hovedet, men løst, glat og glansfuldt ned ad ryggen. Flere store
designere som Givenchy, Max Mara og Donna Karan har haft denne type frisurer på deres modeller for nylig", siger Andy Uffels.


Kilde: Philips, Andy Uffels

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Blanche Cph

Blanche Cph

Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Derfor elsker vi cashmere

Derfor elsker vi cashmere

Nye Bøger
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres...

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor...

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de...

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
ANNONCER
^