Gummistøvler - cool og komfortable

Kategori: Stil & mode

Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Forlæng dine gummistøvlers levetid

Et par kvalitetsgummistøvler kan du have glæde af i både 5 og 10 år, hvis du passer på dem. Ved at rengøre og vedligeholde dine gummistøvler forlænger du deres levetid og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i gummimaterialet og i limningen. Vedligeholdelsen afhænger af støvlens materiale og opbygning, så sørg for at få forhandlerens anvisninger, når du investerer i nye gummistøvler. 

  1. Hold gummistøvlerne rene
    Mudder og småsten slider gummistøvlen og er med til at udtørre gummimaterialet, hvis det får lov til at sidde og tørre ind på støvlerne. Rengør derfor altid dine gummistøvler med det samme inden de stilles til tørre.
  2. Blød svamp eller klud
    Brug bløde svampe og klude til rengøring af gummistøvler. Undlad at bruge børste eller skuresvampe, som slider overfladen.
  3. Tør aldrig gummistøvler på radiatoren
    Varmen fra radiator eller varmeskab udtørrer og ødelægger gummimaterialet, hvorved der hurtigere opstår sprækker og utætheder. Stil i stedet gummistøvler til tørre på en avis i entreen.
  4. Vedligehold gummistøvlerne med olie eller silikone
    Revner er tegn på udtørring, men ved at smøre dine gummistøvler jævnligt med gummistøvleolie eller madolie, holder du gummimaterialet smidig og tæt. Til gummistøvler af PVC anbefales silikone spray.
  5. Reparation af huller i gummistøvler
    Er der kommet huller i PVC- eller gummimaterialet kan man reparere, forsegle og tætne med elastisk tætningslim, som efter hærdning vil være vandbestandige.

Gummistøvler i nye design

I et land, hvor der i gennemsnit falder regn hver anden dag, gælder det om at have styr på gummistøvlerne. Heldigvis lancerer gummistøvleproducenter som Aigle, Hunter, Barbour og danske Ilse Jacobsen løbende masser af smarte gummistøvler, i alverdens cool design.

  1. Tretorn 'Chelsea Classic Woll'
    Kort, lun gummistøvle med uldfor, elastiske kiler i siden og dobbelt pull tabs. Pris 900. 
  2. Billi Bi '3'
    Kort gummistøvle enkelt design i mat mørkegrå. Pris 599.
  3. Odd Molly 'Droplet rainboot'
    Kort, klassisk Odd Molly gummistøvle med elastiske kiler i siden og pull tabs. Pris 795.
  4. Barbour 'Wilton Wellingtons'
    Klassisk kort Barbour gummistøvle i Chelsea stil med skotskternet for, elastiske kiler i siden og pull tabs. Pris 600.
  5. Ilse Jacobsen Hornbæk
    Lyseblå gummistøvle i et minimalistisk design med robuste pull tabs. Fås i 6 forskellige farver og med kort og langt skaft til henholdsvis 900 kroner og 1.000 kroner.
  6. Aigle gummistøvler 'Miss Juliette Bottillon'
    Kort Aigle gummistøvle i Chelsea stil med flot print, blokhæl og pull tabs. Pris 1.000.
  7. Tommy Hilfiger 'Buckled Ankle Wellies'
    Blank, elegant PVC Chelsea støvlet med elastiske kiler i siden, pull tabs og spænde. Pris 900.
  8. Hunter 'Original Refined Chelsea Gloss Boots'
    Nyfortolkning af den klassiske Chelsea Boot med elastiske kiler i siden, mat finish og dobbelt pull tabs. Pris 1.100 kroner.
  9. Viking 'Stavern W' gummistøvler
    Kort gummistøvle fra norske Viking i naturgummi og med elastiske kiler i siden og pull tabs. Pris 500.  
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet 

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes…

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016 

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S  

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,…

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby 

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til…

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016  

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16 

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016 

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder…

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn 

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver 

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^