Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Stil & mode
Et must have for enhver fashionista
annonce

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Hvad er et bismark armbånd?

Et bismark armbånd er i bund og grund en metalkæde, hvor ringene almindeligvis er diamantformede. Det har et enkelt design, og enkeltheden er medvirkende til, at den stadig er populær den dag i dag, og der findes mange forskellige variationer af den oprindelige version.

Armbåndet blev designet af den franske juvelér Bismark - deraf navnet. Juveléren var selv en indflydelsesrig person, og det var det, der i første omgang gjorde smykket populært. Nu har enkelheden i designet igen gjort armbåndet til et populært smykke, både blandt kendte, influencers og andre personer.

Hvad er armbåndet lavet af?

Et rigtigt bismark armbånd er lavet af et ædelmetal som guld eller sølv, der er formet til ringe og sat sammen i en kæde, og som sættes om håndleddet enten som en armring eller som en manchet. De fleste smykkeforretninger forhandler også kun bismark armbånd i disse materialer, men karaten kan variere. Foruden at være værdifulde metaller, går guld og sølv også godt til de fleste andre smykker, for ikke at nævne, at de går godt til ethvert outfit.

Et elegant og stilfuldt armbånd

Armbåndet er en god idé, fordi de er meget elegante og stilfulde. De fleste armbånd er som nævnt lavet af ædle metaller, og der er mulighed for at tilpasse armbåndet med særlige vedhæng, eller med perler eller andre smykker. Dette giver en unik mulighed for at udtrykke sin helt egen stil gennem et ellers simpelt smykke, som også let kan bruges sammen med andre smykker og fuldender praktisk talt ethvert look.

Armbånd af denne klasse er ofte meget dyre, men man får altså også noget for pengene. Et  kvalitetsarmbånd som dette vil holde i mange år, hvis man passer godt på det, og det betyder også, at det er en rigtig fin og fornem gave at give til en særlig person.

Det er ikke kun et smukt, men også et praktisk armbånd. Det kan tilpasses ens egen stil blandt andet ved brug af vedhæng, så man virkelig kan vise sin helt egen stil frem. De findes i forskellige prisklasser og med forskellige kædesammensætninger, og man kan helt sikkert finde et armbånd, der passer ens egen stil.


Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Tips til at genopdage sig selv

Tips til at genopdage sig selv

Nye Bøger
^