Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Stil & mode
Et must have for enhver fashionista
annonce

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Hvad er et bismark armbånd?

Et bismark armbånd er i bund og grund en metalkæde, hvor ringene almindeligvis er diamantformede. Det har et enkelt design, og enkeltheden er medvirkende til, at den stadig er populær den dag i dag, og der findes mange forskellige variationer af den oprindelige version.

Armbåndet blev designet af den franske juvelér Bismark - deraf navnet. Juveléren var selv en indflydelsesrig person, og det var det, der i første omgang gjorde smykket populært. Nu har enkelheden i designet igen gjort armbåndet til et populært smykke, både blandt kendte, influencers og andre personer.

Hvad er armbåndet lavet af?

Et rigtigt bismark armbånd er lavet af et ædelmetal som guld eller sølv, der er formet til ringe og sat sammen i en kæde, og som sættes om håndleddet enten som en armring eller som en manchet. De fleste smykkeforretninger forhandler også kun bismark armbånd i disse materialer, men karaten kan variere. Foruden at være værdifulde metaller, går guld og sølv også godt til de fleste andre smykker, for ikke at nævne, at de går godt til ethvert outfit.

Et elegant og stilfuldt armbånd

Armbåndet er en god idé, fordi de er meget elegante og stilfulde. De fleste armbånd er som nævnt lavet af ædle metaller, og der er mulighed for at tilpasse armbåndet med særlige vedhæng, eller med perler eller andre smykker. Dette giver en unik mulighed for at udtrykke sin helt egen stil gennem et ellers simpelt smykke, som også let kan bruges sammen med andre smykker og fuldender praktisk talt ethvert look.

Armbånd af denne klasse er ofte meget dyre, men man får altså også noget for pengene. Et  kvalitetsarmbånd som dette vil holde i mange år, hvis man passer godt på det, og det betyder også, at det er en rigtig fin og fornem gave at give til en særlig person.

Det er ikke kun et smukt, men også et praktisk armbånd. Det kan tilpasses ens egen stil blandt andet ved brug af vedhæng, så man virkelig kan vise sin helt egen stil frem. De findes i forskellige prisklasser og med forskellige kædesammensætninger, og man kan helt sikkert finde et armbånd, der passer ens egen stil.


Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Trusser<BR>– hvilken type passer bedst til dig?

Trusser
– hvilken type passer bedst til dig?

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Derfor elsker vi cashmere

Derfor elsker vi cashmere

Nye Bøger
^