Sengetæppe fra Ferm Living
Skrivebord i nordisk design
Danske designklassikere
Plakat PH Poul Henningsen
Kategori: Stil & mode
Et must have for enhver fashionista
annonce

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Hvad er et bismark armbånd?

Et bismark armbånd er i bund og grund en metalkæde, hvor ringene almindeligvis er diamantformede. Det har et enkelt design, og enkeltheden er medvirkende til, at den stadig er populær den dag i dag, og der findes mange forskellige variationer af den oprindelige version.

Armbåndet blev designet af den franske juvelér Bismark - deraf navnet. Juveléren var selv en indflydelsesrig person, og det var det, der i første omgang gjorde smykket populært. Nu har enkelheden i designet igen gjort armbåndet til et populært smykke, både blandt kendte, influencers og andre personer.

Hvad er armbåndet lavet af?

Et rigtigt bismark armbånd er lavet af et ædelmetal som guld eller sølv, der er formet til ringe og sat sammen i en kæde, og som sættes om håndleddet enten som en armring eller som en manchet. De fleste smykkeforretninger forhandler også kun bismark armbånd i disse materialer, men karaten kan variere. Foruden at være værdifulde metaller, går guld og sølv også godt til de fleste andre smykker, for ikke at nævne, at de går godt til ethvert outfit.

Et elegant og stilfuldt armbånd

Armbåndet er en god idé, fordi de er meget elegante og stilfulde. De fleste armbånd er som nævnt lavet af ædle metaller, og der er mulighed for at tilpasse armbåndet med særlige vedhæng, eller med perler eller andre smykker. Dette giver en unik mulighed for at udtrykke sin helt egen stil gennem et ellers simpelt smykke, som også let kan bruges sammen med andre smykker og fuldender praktisk talt ethvert look.

Armbånd af denne klasse er ofte meget dyre, men man får altså også noget for pengene. Et  kvalitetsarmbånd som dette vil holde i mange år, hvis man passer godt på det, og det betyder også, at det er en rigtig fin og fornem gave at give til en særlig person.

Det er ikke kun et smukt, men også et praktisk armbånd. Det kan tilpasses ens egen stil blandt andet ved brug af vedhæng, så man virkelig kan vise sin helt egen stil frem. De findes i forskellige prisklasser og med forskellige kædesammensætninger, og man kan helt sikkert finde et armbånd, der passer ens egen stil.


Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tips til at genopdage sig selv

Tips til at genopdage sig selv

Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Trusser<BR>– hvilken type passer bedst til dig?

Trusser
– hvilken type passer bedst til dig?

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Jeg er her Jo - Zandra Alex Berthelsen

'Jeg er her jo' er den på en gang ubærlige, voldsomme og livsbekræftende historie om Tønder-sagen. Bogen er baseret på interview med Zandra Alex Berthelsen, der blev landskendt som den ældste pige i Tønder-sagen. Her fortæller hun for første gang om sit liv, og om at veksle et grusomt livsvilkår til...

Læs mere
Lenins Bodyguard - Bestseller af Leif Davidsen

Vladimir Lenin opholdt sig et par måneder i København i efteråret 1910. Dette historiske faktum er udgangspunktet for Leif Davidsens stort anlagte roman, hvor både historiske og fiktive personer optræder.

Læs mere
Ædru - Jesper Stein

Med romanen 'Ædru' fortæller Jesper Stein om at sadle om i livet. Baseret på sine egne oplevelser, er det fortæller han sit livs sværeste u-turner en roman om en mand, der er nødt til at holde op med at drikke. Lag på lag af hans personlighed, løgne og benægtelser skrælles af i behandlingen og i...

Læs mere
ANNONCER
^