Culture forår - nostalgi, humor og charme

Kategori: Stil & mode

Culture forår - nostalgi, humor og charme

Culture forår - nostalgi, humor og charme 

Så er Cultures nye forårskollektion på gaden, og der er meget at glæde sig over ...

Så er Cultures nye forårskollektion på gaden, og der er meget at glæde sig over. Culture, der er et forholdsvis nyt mærke, har på kort tid formået at sætte sit aftryk inden for tøjbranchen, fordi mærket byder på lækkert forarbejdet tøj, der følger tidens trends og tør lidt mere.

Foråret hos Culture byder på et look der mikser nostalgi, humor og charme. Designet hos Culture er gennemført til det yderste, og giver dig mulighed for at være din egen og iscenesætte din helt personlige stil. Forårskollektionen er inspireret af en rå stil kombineret med grafiske bløde prints.

Sæsonens silhuetter er mange, men dette forår er jeans i centrum, og kollektionen har et stort udvalg af jeans i forskellige længder. Jeans bruges dette forår til arbejde og fest og kan dresses op med flotte tunikaer og lange skjorter, som kan sættes sammen med en vest eller en sød nostalgisk top med de fineste blonder og broderier. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan forårstøjet fra Culture kan kombineres.

Farveskalaen er bred, og der er alt fra sarte bløde nuancer som syren, koral og mintgrøn til de mere lysere farver som hvid og creme. De klassiske farver har forskellige nuancer af grå og sort. Fine detaljer af sølv får tøjet til at glimte og fremstå flot når huden bliver brunere.

Designernes ekstravagante og unikke smag kommer til udtryk i detaljerne. Er der noget designerne hos Culture kan, er det at lege med smukke afstemte dekorationer, grafiske bløde print og et miks af det rå image. Der er printede og stribede cardigans, slidte jeans og håndbroderede T-shirts. Kjoler med kæmpe store lommer. Stumpebukser med sløjfer ved benet og bluser med små hjerter på. Enkelte cardigans har fine blondeborder hæklet på samt knapper i søde hjertefaconer mens flere kjoler har plissering og en fin lille sløjfe.

Ønsker du at sætte kulør på hverdagen, har Culture det, der skal til på smuk, nostalgisk og humoristisk vis.

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^