Culture forår - nostalgi, humor og charme

Kategori: Stil & mode

Culture forår - nostalgi, humor og charme

Culture forår - nostalgi, humor og charme 

Så er Cultures nye forårskollektion på gaden, og der er meget at glæde sig over ...

Så er Cultures nye forårskollektion på gaden, og der er meget at glæde sig over. Culture, der er et forholdsvis nyt mærke, har på kort tid formået at sætte sit aftryk inden for tøjbranchen, fordi mærket byder på lækkert forarbejdet tøj, der følger tidens trends og tør lidt mere.

Foråret hos Culture byder på et look der mikser nostalgi, humor og charme. Designet hos Culture er gennemført til det yderste, og giver dig mulighed for at være din egen og iscenesætte din helt personlige stil. Forårskollektionen er inspireret af en rå stil kombineret med grafiske bløde prints.

Sæsonens silhuetter er mange, men dette forår er jeans i centrum, og kollektionen har et stort udvalg af jeans i forskellige længder. Jeans bruges dette forår til arbejde og fest og kan dresses op med flotte tunikaer og lange skjorter, som kan sættes sammen med en vest eller en sød nostalgisk top med de fineste blonder og broderier. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan forårstøjet fra Culture kan kombineres.

Farveskalaen er bred, og der er alt fra sarte bløde nuancer som syren, koral og mintgrøn til de mere lysere farver som hvid og creme. De klassiske farver har forskellige nuancer af grå og sort. Fine detaljer af sølv får tøjet til at glimte og fremstå flot når huden bliver brunere.

Designernes ekstravagante og unikke smag kommer til udtryk i detaljerne. Er der noget designerne hos Culture kan, er det at lege med smukke afstemte dekorationer, grafiske bløde print og et miks af det rå image. Der er printede og stribede cardigans, slidte jeans og håndbroderede T-shirts. Kjoler med kæmpe store lommer. Stumpebukser med sløjfer ved benet og bluser med små hjerter på. Enkelte cardigans har fine blondeborder hæklet på samt knapper i søde hjertefaconer mens flere kjoler har plissering og en fin lille sløjfe.

Ønsker du at sætte kulør på hverdagen, har Culture det, der skal til på smuk, nostalgisk og humoristisk vis.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^